Spring naar de content

Mis hem niet! De laatste Demy de Zeeuw

Er wordt gefluisterd dat Demy ooit vertrok bij AZ omdat zijn vriendin het met een andere speler uit het team gedaan had. Tegenwoordig kijkt niemand daar nog van op. In de tijd dat Demy bij AZ zat waren die dingen nog een beetje taboe. Dus Demy ging naar Ajax. Is Wesley terug bij Ajax?, vroegen de slechtzienden. Nee het was Demy. Zelfde soort hoofd. Maar iets langer, iets stiller, iets minder grote voetballer.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën: door Olga Kortz

Tijdens zijn tijd bij Ajax werd Demy voor zover ik weet gespaard door zijn teamgenoten. Wel werd zijn huis een keer leeggeroofd en de Fiat 500 van zijn vriendin voor de deur gestolen. Het zijn maar spullen, zal Demy gedacht hebben.

Alhoewel. Demy is erg gehecht aan spullen. Als ik zijn website moet geloven tenminste. Demy beheert de website www.demydezeeuw.nl, een ‘digitaal magazine’.  Het is zo’n rijk gevulde website dat ik er een weekend voor moet uittrekken als ik alles gelezen wil hebben.

Waarom is het de moeite waard?

  1. Demy geeft zich bloot. Ik weet niet hoe het met u zit. Maar ik kende Demy niet zo goed. Ik had hem graag beter leren kennen. Maar nu zit hij in Rusland en zien we hem maar weinig. Demy zegt over zijn site: ‘Op deze manier zijn mijn duizenden social mediavolgers direct in contact met mijn favoriete merken, bevindingen, gadgets, interesses, restaurants, clubs, steden en meer d.m.v. diverse blogs.’ Daarna begint hij een schimmig praatje over direct marketing en wie de doelgroep is, ik ga er vanuit dat Demy dit per ongeluk op de website heeft gezet, en dit eigenlijk bedoeld was voor zijn eigen aantekeningen.
  2. Dit magazine zegt iets over Demy, maar is ook nog eens heel erg nuttig. Zo heeft hij onder het tabblad ‘lifestyle’ naast de hoofdstukken ‘fitness’, ‘fashion’, of ‘beauty and health’, ook het hoofdstuk ‘fabulous women’. Inderdaad, plaatjes van vrouwen. ‘Je kunt niet zonder ze, maar af en toe een lust voor het oog!’ Erg handig. Je kan wel eindeloos op ‘lekkere wijven’ gaan googlen, je kan ook gewoon www.demydezeeuw.nl bezoeken.
  3. Het is niet alleen toeters en bellen op de website van Demy. Demy heeft ook oog voor de wereld om hem heen. ‘The best kind of charity is to help those who are willing to help themselves’, zegt hij. Op Demy’s site kun je op horloges en auto’s bieden voor het goede doel. Ook projecten als Alpe d’Huzes krijgen aandacht. Je bekijkt de zichtbare moeite die er in dit hoofdstuk gestopt is en je weet: Demy deugt.
  4. Demy was zelf ooit ook maar een gewone jongen. Hij weet als geen ander dat de weg naar roem lang is. In het hoofdstuk zet hij jong talent in de schijnwerpers. De jonge talenten van Demy zijn vooral beginnende bloggers, of modeontwerpers. Je vraagt je even af of Demy vroeger wel echt voetballer wilde worden. Of dat hij misschien eerst moest mislukken als beautyblogger. Toch, ook dit hoofdstuk is weer erg sympathiek.
  5. Hadden we al niet genoeg gewonnen met alleen al de vondst van deze website. Demy maakt het nog doller en doet ook aan diverse winacties. Wireless speakers, shoptegoeden, horloges, tickets voor feesten, Demy verloot het allemaal.

Ik heb komend weekend geblockt in mijn agenda. Ik ga mezelf eens helemaal verwennen met Demy de Zeeuw. Ik mis alleen nog hairsalontips voor Royston Drenthe. Die kan in heel Vladikavkaz geen niggakapper vinden. We kunnen daar lacherig over doen maar kroeshaar is heel bewerkelijk. Ik hoop dat Demy snel met advies komt. Maar daar vertrouw ik op.