Spring naar de content

Top-3 : Nieuwe Messi’s

In het eerste voetbalseizoensafsluitende deel van ‘Top-3’s om in de gaten te houden’, aandacht voor de toekomst: Wie is de beste Nieuwe Messi?

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Frank Heinen

U bent tevreden over uw Messi. Hij doet het goed, werkt nog altijd prima, u heeft genotsgarantie en hij is niet overdreven duur, zeker voor die prijs. Maar maakt u zich ook wel eens zorgen wat er zou gebeuren als uw Messi er niet meer zou zijn? Bent u wel eens somber over de toekomst van uw kleine dribbelaar? Heeft uw levensgeluk direct te lijden onder een vormcrisisje van die toverlaaf uit Rosario?
Zou u kortom wel een reserve-Messi kunnen gebruiken? Voor op vakantie, of gewoon thuis, als reserve?

Wij van de www.eenmessivooriedereen.nl speuren dagelijks het internet af naar geschikte vervangers, om u en andere liefhebbers die eigenlijk niet meer zonder kunnen een Messi op maat te kunnen bieden. Ook deze week hebben wij weer drie prachtige modelletjes voor u geselecteerd. Kijk gerust even mee.

De Top-3 deze week
Op 3 deze week: een heuse Argentijnse Messi. Juan Iturbe. Makkelijk in het gebruik, past zelfs in de afwasmachine. Enige zorg over hoe lang hij het zal doen is op z’n plek: Juan is een goedkoop model en ook in de Nieuwe Messi-business geldt: goedkoop is duurkoop. Neem hem niet in plaats van het origineel, maar als reserve-Messi een prima keus.

Op 2 treffen wij deze week de jongste speler ooit in de Champions League. Als dat geen aanbeveling is! Alen Halilovic is nog altijd pas zestien jaar en daarmee wat wij in de Nieuwe Messi-business een groeibrilant noemen. Maakt ook al deel uit van het Kroatische nationale team. Houdt u van het meer vurige Oostbloktype en bent u niet bang voor een gokje, dan is Alen Halilovic uw Nieuwe Messi.

Op 1: ons pronkstuk van de maand. Niet goedkoop, maar wel een gegarandeerde klapper. Vol trots presenteren wij van www.eenmessivooriedereen.nl u: Gerard Delofeu. Speelt bij Barcelona (goeie grond!), zit dicht bij het vuur en maakte in elk geval op Youtube al grote indruk op ons. Zijn contract bij Barcelona is vorige week nog verlengd tot het einde der tijden. Wilt u zeker weten dat uw Nieuwe Messi alles heeft van de Oude Messi, aarzel dan niet en bestel Gerard Delofeu vandaag nog en ontvang hem morgen in huis!

LET OP: Wie voor 30 mei 2013 een Nieuwe Messi bestelt, krijgt er nu een Nieuwe Cristiano Ronaldo bij cadeau. HELEMAAL GRATIS.