Spring naar de content

De kat van Karl Lagerfeld heeft een beter leven dan u

In principe hebben alle katten een beter leven dan u. Denkt u eens in: elke dag uitslapen, niets hoeven, blij kunnen zijn met iets kleins als een knikker of een vlieg. Maar zelfs in poezenhiërarchie is er baas boven baas. En de capo di tutti capi van de snorharigen is zonder twijfel Choupette, het vijfsterrenpoesje van Karl Lagerfeld.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Lisa Bouyeure

Deze blonde schone heeft twee dienstmeisjes – Françoise en Marjorie – die op verzoek van Karl al haar belevenissen vereeuwigen in een notitieboekje. Ze eet aan tafel, luiert op kussens van antiek kant en heeft een iPad om mee te spelen. Als ze ’s nachts ziek wordt laat Karl direct een dokter aanrukken, die trouwens ook haar manicures verzorgt. Daarbij heeft ze meer dan dertigduizend volgers op twitter en een eigen wikipedia-pagina, met onder andere de kopjes ‘Online personality and media appearances’ en ‘Work for Chanel’.

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

Work for Chanel? Oja, Choupette is trouwens ook high-end fashion model. Hier ligt het beest in bed met Laetitia Casta.

via i-Donline.com

 

En nog voor je tweede op de cover van Vogue? Extraordinaire!

via vogue.de
via i-Donline.com
via Harpers Bazaar