Spring naar de content

De belabberde seks van Beertje van Beers

‘Stel dat seks een sport is, dan zou ik niet hoog scoren’, zei Beertje van Beers onlangs tegen de camera’s van nu.nl. Beertje stond op een feestje en had een stoute outfit aangetrokken. Beertje heeft altijd een beetje stoute outfits aan, maar op dit feestje zou ze kenbaar maken dat ze met een nieuw project bezig is. En bij dat nieuwe project hoort een matchend tenue.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Olga Kortz

Er schijnen vrouwen te bestaan die tien keer achter elkaar gillend klaar kunnen komen, zegt Beertje van Beers. Beertje weet niet hoe deze vrouwen dat voor elkaar krijgen, maar gaat dat binnenkort wel allemaal voor ons uitzoeken. Online, samen met iemand van een winkel gespecialiseerd in seksartikelen. Seks kent, net als mode, heel veel trends en rages, weet Beertje. En Beertje is natuurlijk gek op trends. Je ziet het aan haar kleding. Je mag het concluderen als je weet welke feestjes Beertje allemaal bezoekt. Dat Beertje nog niet bij is op het gebied van sekstrends is dan ook op zijn minst verdacht te noemen.

Panel
Een panel van mannen moet gaan beoordelen over de vorderingen van Beertje, zegt Beertje, die overigens veel minder charmant praat dan dat ze eruit ziet. Dat overkomt me trouwens niet vaak, dat ik een beeldschoon meisje of prachtige vrouw zie en dat daar dan vervolgens in een onaantrekkelijk accent hele lompe teksten uit komen. Ik vind dat een afknapper. Ik had ooit zo’n vriendin. Ze is nu mijn vriendin niet meer en dat heeft heel veel te maken met de lompe teksten die ik haar vanwege haar uiterlijk nooit vergeven heb.

Teaser
Beertje was er zelf nog niet helemaal over uit hoe zij en het panel dat dan in praktijk allemaal zouden moeten vormgeven. Hoe Beertje haar nieuwe skills aan het panel gaat tonen. Ik ga er niet van uit dat Beertje binnenkort als webcamgirl door het leven zal gaan, maar het leven zit natuurlijk vol verrassingen. Het werd me niet duidelijk, en Beertje liet het ook allemaal nog een beetje in het ongewisse. Want dat werkt, weet Beertje. De geest prikkelen, en dan weer de beentjes nemen. De mensen vol verwachting achterlaten. Vol verwachting klopt ons geslacht.

De vrouwen
Beertje heeft veel collega’s die wel veel van seks weten. Misschien moet ze hen in dit nieuwe plan betrekken en die mannen maar laten voor wat ze zijn. Dit is 2013. Heleen van Royen is volgens mij een beest in bed, die zal genoeg nuttige tips hebben. Heleen Mees schijnt er ook wel pap van te lusten. Ik denk dat het dan helemaal goed gaat komen. Ik ga kijken. Zolang Beertje haar mond maar niet gebruikt om er mee te praten.