Spring naar de content

De ‘sekstape’ die de ex van Kim Jong-un het leven kostte

Wat wilden we graag geloven dat Kim Jong-un (Pyongyang, 1984) een frisse wind ging laten waaien door Noord-Korea. Hij zou de macht van het leger inperken, de economie hervormen, de hongersnood aanpakken en een flard democratie toelaten. Dacht men.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Niek Stolker

Men had het mis. Anderhalf jaar later is het communistische bolwerkje nog verder van huis dan toen het genie onder de geniën in december 2011 de boel van zijn overleden vader overnam. Kim Jong-un liet een onderminister executeren wegens het drinken van alcohol tijdens de 100 dagen rouw na de dood van zijn vader, zwaaide met pistolen en dreigde met een nucleaire oorlog tegen de VS.

De meest wrede daad tijdens zijn korte regime is de executie van zijn ex-vriendin. Hyon Song-wol werd op 20 augustus samen met elf andere leden van een zang- en dansgroep voor een vuurpeloton gezet wegens het maken van een sekstape.

Hoewel, sekstape… Vandaag doken beelden op van de fatale daden van Hyon. We zien een paar sexy danspasjes en iets wat mogelijk ondergoed zou kunnen zijn. De discussie in China en Noord-Korea is nu of deze passage…
Kim Jong Un Exgirlfriend dance gif
…pornografie is.

Onderwerpen