Spring naar de content

Mart Smeets: ‘Jeroen Pauw is amateur op seksgebied’

Mart Smeets heeft lef, dat moet gezegd worden. Grappend maakte hij gisteravond in het BNN-programma De week van Filemon Jeroen Pauw uit voor amateur. “Jeroen, 200, ga je schamen! Dat was voor de paasvakantie, man.” In ‘zijn club’ lachen ze om Pauw en zijn amateuristische lijst van 200 vrouwen, zegt het Haarlemse gevaarte met het nodige gevoel voor zelfspot.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën: door Annelies Beltman

Dat Smeets geen brave huisman was, wisten we overigens al langer. Zijn avontuurtje met oud-schaatster Ria Visser werd in 2006 bevestigd door Visser zelf in een van de vele programma’s van Paul de Leeuw.

Op Twitter riep presentator Filemon Wesselink gisteren volgers op te kijken: “Heb je een hekel aan Mart Smeets en wil je daar iets tegen doen? Kijk!” en “Houd je van Mart Smeets en wil je nog meer van hem houden? Kijk!” Het zou zomaar kunnen dat Filemon in beide doelen geslaagd is. Tijdens en na de uitzendingen stroomden de loftuitingen binnen via de sociale media.

Het programma ging zeker niet alleen over het seksverleden van ‘I got my share’-Mart. De NOS-coryfee meldde onder meer dat hij en zijn kinderen meerdere keren met de dood zijn bedreigd. De hele uitzending terugkijken kunt u hier, de schertsende Smeets ziet u hieronder