Spring naar de content

Contactadvertenties

Online dating is nog altijd razend populair. Er zijn zelfs speciale datingsites voor hoogopgeleiden, getrouwde mensen en vrouwen met een huisstofmijtallergie. Er is echter een groep die tot op heden nooit ‘op niveau’ kon daten, en dat was de topsporter.
Tot vandaag.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Frank Heinen

Fraaie VAM
Slanke man (39 jr.) met warm karakter, niet onknap en fraaie VAM voor z’n leeftijd, op dieet, zoekt lezers (m/v) voor biografie dat deze wk. verschijnt. Ik houd van fietsen, fietsen, fietsen, me heerlijk laten wegwaaien aan het strand en rijstwafels. Gewicht, leeftijd en geaardh. spelen geen rol. Mijn ISBN-nr. is 9044518747. Koop me!

Kneepjes
Slanke jongen (21jr.) met ondeugende ogen, weinig ervaring, maar veel inzicht in Het Spelletje, zkt ervaren oudere verdediger om avondje mee door te brengen in centrum vd verded. Moet van Oranje houden;-) Ben jij die stoere kerel die mij alle kneepjes vh vak gaat bijbr’en?
Mijn rugnr. is 12. Ik logeer in Hotel Huis ter Duin. Meld je bij de receptie, vrgn nr Joey…

Trein
Volslanke blonde Adonis (Abraham gezien), houdt van vrije trappen en dito tijd, groenten van HAK, frikadellen speciaal en Hand in Hand lopen zkt.fijne, begrijpende vereniging waar hij helemaal zichzelf kan zijn. Ik kan verplaatsen, graag zelfs en ook erg goed ontvangen – dat laatste via mn zaakwaarn. Hopelijk ben jij of ken jij die trein waar ik wel achterop MOET springen. Adios, xxx.

Friese Doorloper
Ik ben een Friese doorloper (27 lentes jong) en ik ben op zoek naar iemand die mij aankan – op alle gebieden if you know what I mean;-) Hobby’s: vijf en tien kilometer. Valt op: graag. Je kunt me ’s nachts wakker maken voor: ijs! Het belangrijkste is dat je me uitdaagt. Slechte ervaringen met wisselende contacten.
In m’n vrge rela’s was ik altijd de nummer 1, het mag nu wel weer eens andersom! Liefst binnen 10km v. H’veen, reacties bij voorkeur als het vriest. Ik sta in minder dan 6 minuten en 5 seconden voor je deur!

Plassen
Piskijker (leeftijdsloos!) zkt jonge jongens die het spannend vinden om zich te laten betrappen. Ik zou het heel leuk vinden als je in m’n potje plast… Wil je weten wat me allemaal nog meer spannend lijkt? Stuur je me je whereabouts en ik sta zomaar opeens voor je deur…….. (alleen serieuze reacties ajb!!). Mail me op [email protected].