Spring naar de content

Hoe groot is de piemel van een Colombiaan?

17,03 centimeter.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën: door Iris Hannema

En die van de gemiddelde Chinese man? 10,89 centimeter. De Canadezen kunnen zich eindelijk superieur voelen boven de onderbuurmannen in de VS: 13,92 centimeter.
De Amerikanen moeten het doen met een centimeter minder: 12,90.

Nee, ik krijg geen genoeg van, dus nog eentje dan:

Belgen hebben er eentje nét iets kleiner dan de Hollander: 15,85 tegenover 15,87.
En de grootste ter wereld zijn in het bezit van de Congolezen: 17,93 cm.

Populair
Ik weet dit omdat ik ‘World map of The Penis Size Worldwide (country) by Country’ vond op het Twitterblog van @onionslayer. De kaart is inmiddels al 15.430.425 keer bekeken en dat is veel, heel veel. Ik ben er van overtuigd dat de meerderheid van deze bezoekers man is. Mannen die na het lezen van dit blog hun eigen orgaan opmeten door er een uitrolbare centimeter langs te houden. Voor ons vrouwen is de grootte vanzelfsprekend ook belangrijk (natuurlijk is maat wél belangrijk, wie heeft de wereld in geholpen dat dat niet zo is?) maar ons oordeel vellen we nu eenmaal niet met een liniaal erbij.

Bekijk de piemelkaart hier:

De piemelkaart

Nu: ik zou hier als reismeisje natuurlijk best wat over kunnen weten. Of ik het eens ben met deze kaart, of beter gezegd: of de kaart voldoet aan mijn ervaringen. Sorry jongens, maar dat doe ik niet. Nou ja, vooruit. Eén ding zeg ik erover: de kaart klopt heel aardig.

Reisjournalist Iris Hannema (1985) reist sinds 2008, al schrijvend en fotograferend, in haar eentje de wereld over. In februari 2014 debuteert zij bij De Arbeiderspers met ‘Miss yellow hair, hello!’ Als u wilt weten waar zij zich nu bevindt, kunt u haar volgen op Twitter.