Spring naar de content

Bronnen: ‘Barack Obama heeft affaire met Beyoncé’

MET UPDATE – Volgens een ingewijde zou de gezaghebbende krant The Washington Post morgen naar buiten brengen dat Barack Obama en popster Beyoncé een affaire hebben.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën: door Nick Muller

Dat zegt de vermaarde Franse paparazzo Pascal Rostain vandaag op radiozender Europe 1schrijft HLN.be. De paparazzo deed volgens de krant al eerder onthullingen die waar bleken te zijn. Zo kwam hij in 2005 als eerste op de proppen met foto’s van Cécilia Ciganer-Albéniz, de toenmalige echtgenote van Sarkozy, met de steenrijke zakenman Richard Attias. Ook bracht hij aan het licht dat prins Albert van Monaco een zoon had en prinses Caroline een relatie was aangegaan met voormalig tennisser Guillermo Vilas.

Op de radio zegt de Franse paparazzo: “In de Verenigde Staten staat er morgen iets enorm te gebeuren. De Amerikaanse pers zal de liefdesaffaire van de president met de populaire ster onthullen. The Washington Post, toch een serieuze krant en helemaal geen roddelblad, pakt morgen met de scoop uit. Heel de wereld zal erover spreken. Als president van een wereldmacht ben je heus niet ongevoelig voor vrouwelijk schoon. Denk maar aan de schandalen uit het verleden rond Marilyn Monroe en Monica Lewinsky.”

Huwelijksproblemen
In de Verenigde Staten gonst het al langer van huwelijksproblemen tussen Barack en Michelle Obama. The National Enquirer berichtte enkele weken geleden nog dat beiden in aparte kamers slapen in het Witte Huis nadat Michelle ontdekt zou hebben dat haar echtgenoot een affaire had. Het zou niet voor het eerst zijn dat een Amerikaanse president een buitenechtelijke affaire heeft: in het verleden had John F. Kennedy al een fling had met filmster Marilyn Monroe. En enkele jaren geleden, we zullen het ons allemaal nog wel herinneren, biechtte Bill Clinton op een affaire met Monica Lewinsky te hebben gehad.

Of Barack Obama werkelijk voor de charmes van de zangeres is gevallen of dat het enkel achterklap is, blijft vooralsnog ongewis – de Amerikaanse media houden zich, anders dan de Franse, nog afzijdig. De uitspraak van de Franse paparazzo die, als we de Franse media mogen geloven, een goede bron is, is hoe dan ook opmerkelijk te noemen.

UPDATE 17:41 uur: In een reactie aan het Franse Vanity Fair laat The Washington Post weten dat het gerucht níet waar is; ze hebben morgen geen scoop over een eventuele relatie tussen Barack Obama en Beyoncé.