Spring naar de content

Charmeur Barack Obama noemt selfie van Ellen DeGeneres ‘goedkope stunt’

Ellen DeGeneres verraste gisteren haar publiek met Barack Obama. Vanuit zijn ‘Ellen blue room at the White House’ sprak de president over zijn vrouw en dochters die nu in China zijn voor een politiek correct bezoekje, en over wat er zou gebeuren als zij een tatoeage zouden nemen. En natuurlijk over de Oscar-selfie waarmee Ellen hem onttroonde als schrijver van de meest populaire tweet ooit. De belangrijkste man op aarde noemde het ‘a pretty cheap stunt‘.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën: door Kevin van Vliet

Obama bewijst zich hiermee weer eens een populist in hart en nieren. Een kijkje in je privéleven, een komisch interview, een potje basketbal. En de Amerikaanse talkshowhost Ellen DeGeneres biedt hem inmiddels al een aantal jaar een podium, wat elke weer charismatische televisie oplevert. Hier danst Barack bijvoorbeeld op muziek van Beyoncé.

De 44ste president van de Verenigde Staten zal in 2016 na twee termijnen aftreden als president. Maar zoals u ziet is dat geen reden om de privécampagne te beëindigen. Een wijze les voor onze partijleiders, misschien? De Libelle Zomerweek begint dit jaar op 12 mei.