Spring naar de content

Weekblad HP/De Tijd: zich misdragende sterren bij Le Garage en Hans Teeuwen te biecht

In de uitgebreide digitale weekeditie van HP/De Tijd vindt u onderwerpen uit ons nieuwe papieren magazine, een selectie van de beste artikelen van onze website, en stukken uit eerdere nummers van ons blad. In een fraai vormgegeven, interactieve pdf, die u bijvoorbeeld op uw tablet kunt lezen. Het echte weekbladgevoel voor het weekend! Hieronder enkele onderwerpen die u in de weekeditie kunt lezen:

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën: door De Redactie

hansteeuwen‘Mijn nieuwe cd wordt teringgoed’
Hans Teeuwen is sinds kort vader, rookt niet meer en zingt gevoelige liedjes. Of hij bang is voor een zachte reputatie? “Het kan me echt geen kut schelen.” Jojanneke van den Berge sprak de ‘totaalartiest’ over zijn mysterieuze imago, zijn dochtertje en zijn rock-‘n-roll-bestaan. In de weekeditie leest u nu een gedeelte van het exclusieve interview.

mamaDe droomwereld van de mamabladen
Moeders van vandaag zijn geen afgepeigerde huissloofjes meer, maar glamourbabes voor wie het opvoeden vanzelf gaat. Online shoppen, kindermode en celebrity’s – Emma Brunt neemt u mee naar de wereld van de moderne mama-glossy. In de weekeditie leest u een deel van Brunts artikel, dat in zijn geheel te vinden is in ons papieren magazine.

Braakhekke kookt stamppotLe Garage: Braakhekke en Walthaus doen discreet boekje open
Een dronken Rijk de Gooyer achter de piano met de kroonprins om zijn nek of een knetterstonede Woody Harrelson – restauranthouder Joop Braakhekke en zijn manager Erwin Walthaus staan nergens meer van te kijken. In ons februarinummer interviewde onze schrijvende kok en huidige hoofdredacteur van ons blad Tom Kellerhuis het duo Braakhekke en Walthaus. Zij deden een discreet boekje open over de gasten van Le Garage. Hier vindt u het complete artikel.

hans-van-baalen-europees-parlement-160x160Hoe Hans van Baalen de VVD in gevaar brengt
VVD-Europarlementariër Hans van Baalen staat bekend als een politicus met smoel.
Duidelijke taal, daar houden politieke partijen van. Toch verzucht ook voormalig politiek verslaggever Wouke van Scherrenburg dat ‘het raadsel waarom de VVD weer voor Van Baalen koos niet wordt opgelost’. En dat slaat op het imago en de akkefietjes die Van Baalen al enige tijd achtervolgen.

saycheese-160x160 Say Cheese! Toeristen op de foto voor Neerlands grootste trekpleisters
Jaarlijks zetten zo’n twaalf miljoen toeristen voet op onze bodem, waar zij het karakteristieke Nederland vastleggen met hun Canons, Nikons en Panasonics – maar wie legt hén vast? Twee fotografen namen die taak op zich, en gingen op toeristensafari. Met de pittoreske molens van de Zaanse Schans en de vertrouwde grachten van Amsterdam als decor fotografeerden ze vakantieduo’s van over heel de wereld en vroegen hun de zin ‘Holland is…’ af te maken.

Om het hele weekblad te lezen, klikt u op onderstaande afbeelding.

Online magazine week 18