Spring naar de content

Weekblad HP/De Tijd: de ware prijs van Booking.com en een interview met bekende schoonmoeders

In de uitgebreide digitale weekeditie van HP/De Tijd vindt u onderwerpen uit ons nieuwe magazine, een selectie van de beste artikelen van onze website, en stukken uit eerdere nummers van ons blad. In een fraai vormgegeven, interactieve pdf, die u bijvoorbeeld op uw tablet kunt lezen. Het echte weekbladgevoel voor het weekend! Hieronder enkele onderwerpen die u in de weekeditie kunt lezen:

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën: door De Redactie

schoonmoeders1-160x160Interview: Groenteman, d’Ancona en Oster over het schoonmoeder-zijn
Ze zijn het mikpunt van valse grappen, want ze staan bekend als loeders. Jaloers. Manipulatief. Bemoeiziek. Maar klopt dat altijd? Ervaringsdeskundigen Hanneke Groenteman, Hedy d’Ancona en Annemarie Oster vertellen over de vreugde en de ongemakken van het schoonmoederschap in een rondetafelgesprek.

ZOETERMEER-KREDIETCRISISHoe ‘goedkoop’ Booking.com werkelijk is
Booking.com en Tripadvisor. U boekt er zonder toeslagen, en dus voor de laagste prijs. Althans, dat opperen de online reisbureaus zelf. Een hotelkamer is weliswaar zo geregeld, maar in de realiteit alles behalve goedkoop. De torenhoge commissies die Booking.com rekent voor de aangesloten hotels, betaalt u als klant uiteindelijk gewoon zelf. In de weekeditie leest u het complete artikel uit ons februarinummer.

papaAltijd papadag!
We zijn heus modern. Maar werken voor de kost blijft het hoogste goed, en dat maakt de status van de huisvader precair. Bert Nijmeijer sprak drie vaders over het huismanbestaan. Een fragment uit het artikel vindt u in ons digitale weekblad.

 

michellemartin-160x160Wat vrouwen bij gewelddadige mannen zoeken
Ze horen leven te geven, niet te nemen. Maar wat zoeken vrouwen dan bij types als Charles Manson, Jeffrey Dahmer of Marc Dutroux? In de vierde editie van HP/De Tijd, die nu in de winkels ligt, interviewde Emma Brunt de Belgische profiler Danièle Zucker over deze moordwijven.

 

jonge-moeder-YYNTL-bracciano-via-flickr-160x160Een pleidooi voor jong moederschap
Ze zeggen dat je niet alles kunt hebben, als vrouw. Een leuke baan én kinderen én liefde én seks én geluk én een mooi lichaam én een fijn sociaal leven. Maar alles hebben kan wel. Als je maar jong begint. En niet naar mannen luistert. Pauline Bijster betoogt.

 

Klik op de afbeelding hieronder om het weekblad te lezen.
Online magazine week 19