Spring naar de content

Weekblad HP/De Tijd: leuke en lullige citymarketing & minister Dijsselbloem ain’t seen nothing yet

In de uitgebreide digitale weekeditie van HP/De Tijd vindt u onderwerpen uit ons nieuwe magazine, een selectie van de beste artikelen van onze website, en stukken uit eerdere nummers van ons blad. In een fraai vormgegeven, interactieve pdf, die u bijvoorbeeld op uw tablet kunt lezen. Het echte weekbladgevoel voor het weekend! Hieronder enkele onderwerpen die u in ons weekblad kunt lezen:

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën: door De Redactie

Iedereen aan de citymarketing: want elke stad heeft zijn schatcitymarketing-160x160
Van ‘I Amsterdam’ tot ‘Doesburg, een warm bad’, de lekker-weg-in eigen-land-industrie wordt in rap tempo volwassen. In onze weekeditie nemen we u mee naar de wereld van stadsmarketeers, wellness-bungalows en koesafari’s. Een ruim 3000 woorden tellend artikel dat verscheen in onze derde editie van dit jaar. Plus: de leukste én lulligste leuzen.

Pfeijffer-wint-Libris-Literatuurprijs-160x160De metamorfose van Ilja Leonard Pfeijffer
Ilja Leonard Pfeijffer kwam twintig jaar geleden als een winnaar onze letteren binnen. In zijn eerste gedichten veegde hij de vloer aan met de melancholieke poëzie van de vorige generatie. En nu een grote roman, La Superba – gemaakt terwijl hij vanuit Genua columns schreef voor HP/De Tijd. Deze werd bekroond met de Libris Literatuurprijs 2014 en vanaf nu mogen we grote dingen van hem verwachten. Lees over de transformatie van schrijver Ilja Leonard Pfeijffer in onze weekeditie.

jeroen-dijsselbloem-rente-160x160Dijsselbloem ain’t seen nothing yet.
Vorige week maakte Jeroen Dijsselbloem het officieel bekend: de crisis is voorbij. Dat krijg je ervan als je een landbouwkundig ingenieur minister van Financiën maakt. Die denkt dat, als het een zachte winter en prachtig voorjaar is geweest, alles vanzelf weer gaat groeien. Maar de realiteit is harder.

 

114-160x160Beter Billenknijpen in zes eenvoudig stappen. Een handleiding
Er bestaan veel misverstanden over billenknijpen tijdens sportwedstrijden. Zo zou het altijd gepaard moeten gaan met een dun streepje zweet en zou het billenknijpmoment uitsluitend kunnen plaatsvinden wanneer iemand van hogerhand – liefst de commentator – het aankondigt. Frank Heinen geeft enkele luchtige tips and tricks.

Klik op de afbeelding hieronder om het weekblad te lezen.
Online magazine week 20