Spring naar de content

Weekblad HP/De Tijd: het complete Hans Teeuwen-interview, de 50PLUS-fittie & obese Nederlanders

In ons digitale weekblad vindt u de beste website-artikelen van de afgelopen week én een groot artikel uit ons papieren blad. Ditmaal is dat het openhartige interview van Jojanneke van den Berge met multitalent Hans Teeuwen. Dat en meer in een fraai vormgegeven en interactieve pdf, die u bijvoorbeeld op uw tablet kunt lezen. Het weekbladgevoel voor het weekend! Enkele highlights:

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën: door De Redactie

Schermafbeelding 2014-05-30 om 10.38.39Hans Teeuwen: ‘Zo mysterieus ben ik uiteindelijk niet.’
Hij is sinds kort vader, hij rookt niet meer en hij zingt gevoelige liedjes. Hans Teeuwen (47) laat zich tegenwoordig van zijn zachte kant zien. Jojanneke van den Berge duikt met hem de diepte in. Het complete interview kunt u nu lezen in ons digitale weekblad.


jan-nagel-50plus-160x16050PLUS-fittie: waar Jan Nagel is, is de ellende nabij

50Plussers Norbert Klein en Martine Baay konden niet meer met elkaar door één deur. Vervelend, maar als Jan Nagel (voorzitter van de ouderenclub) zich er dan ook nog mee gaat bemoeien, eindigt het geheid in een tragedie waar zelfs de oude Grieken een puntje aan kunnen zuigen.

ANP-14045048-160x160Nederland heeft het kleinste percentage obese jongens van West-Europa
Inderdaad, Nederland heeft het kleinste percentage obese jongens van West-Europa. Zowel bij de jongens als meisjes zitten ‘we’ onder het Europees gemiddelde. Maar geen reden tot feest, in drieëndertig jaar groeide het aantal aardbewoners met overgewicht van 857 miljoen naar 2,1 miljard. Dit, en meer over een grootschalig wereldwijd onderzoek naar overgewicht, leest u nu in onze weekeditie.

boekenkast-160x160‘Toon mij uw boekenkast en ik zeg u wie u bent’
Een boekenkast zegt veel over een persoon. Staan de boeken netjes op rij of zijn ze ogenschijnlijk achteloos in de kast gesmeten? Heleen van Royen of Margaret Atwood? James Worthy of Philip Roth? Erwin Reijers bespreekt boekenkasten van bekende personen. Voor ons analyseerde hij die van Özcan Akyol, Hans Spekman en Bridget Maasland.

Klik op de afbeelding hieronder om het weekblad te lezen. U kunt zich hier abonneren op ons weekblad.

inhoud Online magazine week 22