Spring naar de content

Weekblad HP/De Tijd: Moordwijven, mannenpraat & Messi Borst

In ons digitale weekblad vindt u de beste website-artikelen van de afgelopen week én een groot artikel uit ons papieren magazine. Ditmaal is dat een interview met de Belgische profiler Danièle Zucker over vrouwen van gewelddadige mannen. Plus: een fragment uit het driegesprek met Gijs Scholten van Aschat, Huub Stapel & Thomas van Luyn over de diersoort man. Dat en meer in een fraai vormgegeven en interactieve pdf, die u bijvoorbeeld op uw tablet kunt lezen. Het weekbladgevoel voor het weekend! Enkele highlights:

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: De Redactie

michellemartin-160x160Wat vrouwen zoeken bij moorddadige mannen
Ze horen leven te geven, niet te nemen. Maar wat moeten vrouwen dan met types als Charles Manson, Jeffrey Dahmer en Marc Dutroux, van wie deze week nieuwe beelden opdoken? In ons meinummer sprak Emm Brunt hierover met de Belgische profiler Danièle Zucker. Het gehele interview staat nu in ons weekblad.

mannenpraat-300x244Mannenpraat met Stapel, Scholten van Aschat en Van Luyn
Als podiumtijgers moeten acteurs Gijs Scholten van Aschat en Huub Stapel en cabaretier Thomas van Luyn zich inleven in talloze mannen. In de huidige HP/De Tijd spreken deze drie geboren observatoren zich uit over de merkwaardige diersoort man. In deze weekeditie: een voorproefje van het interview dat Nathalie Huigsloot met dit drietal had.

KiTr_GMU-160x160Het succes achter Studio Brasil: Messi Borst
De NOS heeft tijdens het huidige WK in Brazilië geen avondshow ter plaatse om het op te nemen tegen VI Oranje. Wel is er rondom de wedstrijd het gebruikelijke praatprogramma onder leiding van Henry Schut en Hugo Borst. Studio Brasil speelt zich af in een huiskamersetting: gasten schuiven later aan, er staan banken rondom een koffietafel en: er is een hond. Messi.

13656444374_7235934875_z-160x160Kinderen leren van YouTube wat seks is. So what?
Als je een kind krijgt, weet je dat er een moment komt dat je moet uitleggen wat seks is. Als je kind na zeg maar 2000 geboren is, weet je ook dat de kans groot is dat het dingen over seks leert van internet, en van alles en nog wat heeft gezien nog voordat jij eraan toe was om erover te beginnen. Pauline Bijster voerde vorige week het onvermijdelijke gesprek met haar zoontje van zeven.

Klik op de afbeelding hieronder om het weekblad te lezen.

inhoud Online magazine week 25