Spring naar de content

Video: Gijp krijgt klappen

De kans is klein is dat u gisteravond naar het noodlijdende VI Oranje heeft gekeken. Op wedstrijddagen besteed het programma immers al meer aandacht aan het maakproces van de b-kant van de nieuwe single van Frans Bauer dan aan voetbalanalyse, dus op verloren maandagen (zoals gisteren) heeft u er als voetballiefhebber helemaal niets te zoeken.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Eva Bosgraaf

In een laatste poging de dramatische kijkcijfers wat op te poetsen klapte Johan Derksen gisteren in zijn wekelijkse VI-column – die gepubliceerd werd door GeenStijl – uit de school over de reden van de verzuurde sfeer aan de analysetafel. Volgens Derksen zijn René van der Gijp en zijn ego debet aan de tanende populariteit het televisieprogramma.

Roddelprogramma voor voetballiefhebbers
Maar de poging mislukte. Ondanks het geruzie stemden er maandagavond nauwelijks meer kijkers dan normaal af op RTL4. Het roddelprogramma voor voetballiefhebbers is definitief over zijn hoogtepunt heen. Het ‘hoogtepunt’ van de uitzending van gisteravond is samen te vatten in een filmpje van zesendertig seconden. Vaste gast Johan Boskamp geeft René van der Gijp een draai om zijn oren vanwege een opmerking die Gijp een paar dagen eerder al gemaakt had.