Spring naar de content

Weekblad HP/De Tijd: Vriend en vijand over Jort Kelder

In ons digitale weekblad vindt u de beste website-artikelen van de afgelopen week én en groot artikel uit ons papieren magazine. Ook bieden we u een uitgebreid fragment uit het profiel van Jort Kelder dat in zijn geheel te lezen is in de HP/De Tijd die nu in de winkel ligt. Dat en meer in een fraai vormgegeven en interactieve pdf, die u ook op de tablet kunt lezen. Het weekbladgevoel voor het weekend! Hieronder enkele highlights.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën: door De Redactie

‘Reizen werkt gemijmer en luiheid in de hand’buwalda vierkant
En toch komt Peter Buwalda, schrijver van het boek Bonita Avenue, graag in Wenen, waar hij dagenlang door de stad slentert. “Het is een gelaagde en mysterieuze stad. Aan de ene kant is er een ongelofelijk rijke culturele geschiedenis, aan de andere kant zit er nogal een luchtje aan.” Het interview met Buwaldas over zijn geheimtips en mooiste herinneringen aan de Oostenrijkse hoofdstad leest u nu in de digitale weekeditie van HP/De Tijd.

jortAan het woord: vriend & vijand over Jort Kelder
“Jort heeft het niet op gepeupel en laat dat heel gechargeerd blijken. Daarbij heeft hij een enorme kakstem. Dat wekt ergernis, vooral bij ‘ordinaire’ mensen. Maar zowel die meningen als die stem zijn puur natuur. Hij is een rechtse bal, van nature.” In het zomernummer van HP/De Tijd vindt u het volledige portret, in de digitale weekeditie alvast een voorproefje.

Kiest Nederland voor geld of moraal in het Ruslandbeleid?Rutte-MH17-160x160
Nederland moet het voortouw nemen nu zoveel landgenoten zijn omgekomen in Oost-Oekraïne. Bovendien is het als geen ander land bij machte de Russische economie te schaden. Maar Nederland handelt vooralsnog weinig doortastend. Over de precaire balans tussen economische belangen en morele overwegingen, en de noodzaak tot daadkrachtig handelen.

airbnbHoe innovatieve bedrijven als Airbnb de markt verstoren
Bedrijven als Airbnb en Uber zetten hele delen van de dienstensector buiten spel met hun vernieuwende concepten, en dat zorgt voor wrevel. Airbnb werd in Amsterdam korte tijd illegaal verklaard, en tegen taxidienst Uber werd in Engeland massaal gedemonstreerd. Maar het het ontstaan van nieuwe concepten die oude overbodig maken is niets nieuws

Klik op de afbeelding hieronder om het weekblad te lezen

cover week 30 groter