Spring naar de content

Nieuw: zo kunt u alcohol inhaleren

Het consumeren van alcohol is een ingeburgerd fenomeen. Normaal gesproken wordt het in vloeibare vorm en via de mond geconsumeerd (ook wel bekend als ‘drinken’),  maar er zijn af en toe pioniers die deze aloude vorm nieuw leven in willen blazen.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën: door Paul Geraedts

Zo waren er ooit berichten over ‘slimmen’ (een met alcohol doordrenkte tampon in een lichaamsholte naar keuze inbrengen voor snellere opname in het bloed), en werd er voor de echte waaghals ‘eyeballing’ in het leven geroepen. Hierbij wordt een shot sterke drank (bij voorkeur wodka) rechtstreeks via de oogbal het lichaam in getorpedeerd. Resultaat: ontzettend snel dronken met kans op blindheid als bij-effect.

Wij kunnen ons voorstellen dat bovenstaande methodes een beetje teveel van het goede zijn, maar mocht u toch naar iets nieuws op zoek zijn dan kunt u uw alcohol voortaan ook in verdampte vorm opnemen. Met de zogenaamde VapShot moet dit veilig en gecontroleerd kunnen.

De makers van het apparaat (dat ook internationaal verscheept wordt) claimen dat de methode bovendien niet verschilt van het drinken van alcohol, en dat u iedere keer wanneer u bijvoorbeeld uw reukorgaan in een goed glas wijn steekt, u toch al alcoholdampen opneemt.

Verder wordt de alcohol in het apparaat slechts verdampt, en worden er dus geen chemicaliën aan de dampen toegevoegd. Bovendien kan de VapShot bijna alle alcoholische versnaperingen hebben, behalve goudgele gerstenrakkers. Vanwege het koolzuur in bier kan het apparaat deze drank niet verwerken.

Al met al claimen de makers van de VapShot een hoop. Zo zou het onmogelijk zijn om te overdoseren, komen de smaken van alcohol beter tot hun recht en heeft u minder kans op een kater of misselijkheid. Mocht u nu helemaal overtuigd zijn, vanaf omgerekend 500 euro kunt er een bestellen.

Onderwerpen