Spring naar de content

Zien: Opstelten – Ivo Opstelten – doet James Bond

Daniel Craig, move over! Wij hebben tegenwoordig onze eigen James Bond. In de persoon van, jawel, Ivo Opstelten. De Minister van Veiligheid en Justitie (die qua leeftijd overigens meer in de buurt komt van Bond-vertolker Timothy Dalton) liet zich strikken voor dit hilarische filmpje, dat vertoond werd bij de opening van het Fraude Film Festival in Amsterdam.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Carlijn Teeven

Op de bijeenkomst buigen zo’n driehonderd mensen uit binnen- en buitenland over manieren om fraude de wereld uit te helpen. En daarbij kan Opstelten – Ivo Opstelten – natuurlijk niet ontbreken.

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

“Helaas kan ik zelf niet aanwezig zijn”, meldt de minister in zijn videoboodschap.  Maar eerlijk gezegd vinden wij dat niet zo “helaas”. We hadden dit filmpje namelijk voor geen goud willen missen.