Spring naar de content

De Haagse Post viert zijn 100-jarig jubileum

De Haagse Post bestaat dit jaar 100 jaar.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën: door De Redactie

Ter ere van dit unieke journalistieke jubileum hebben wij een eenmalige bewaaruitgave gemaakt, met daarin 132 pagina’s gevuld met de beste, opvallendste en meest verrassende stukken uit de geschiedenis van de Haagse Post. Vanaf woensdag 10 december ligt de jubileumuitgave met de dubbeldikke winterspecial van HP/De Tijd in één pakket in de winkel.

coversHP-Eeuwprijs
Het 100-jarig bestaan wordt tevens gevierd op dinsdag 9 december met een feestelijke avond in De Balie in Amsterdam. Als onderdeel van het programma zal de HP-Eeuwprijs worden uitgereikt aan de columnist die, ter gelegenheid van dit jubileum, het meest treffend zijn ‘Verhaal van alledaagse waanzin’ heeft beschreven – dit naar een rubriek die begin jaren tachtig een stilistisch memorabel onderdeel was van de Haagse Post. Acht columnisten zullen ter plekke hun eigen Waanzin-verhaal voordragen, en tijdens deze avond bekend worden gemaakt welke column door de HP-jury tot de beste is uitgeroepen.

Houd voor meer informatie over de bekendmaking van de HP-Eeuwprijs onze website en Twitteraccount in de gaten. Vanaf woensdag 10 december kunt u hier bovendien het pakket met het dubbeldikke winternummer en de jubileum-uitgave met een euro korting digitaal lezen.