Spring naar de content

Video: dit kunnen we verwachten van de Apple Watch-onthulling

Journalisten en Apple-aficionado’s zullen vanavond om zes uur (Nederlandse tijd) wereldwijd aan hun laptopscherm gekluisterd zitten. Vandaag onthult Apple namelijk tijdens een groots persevenement in het Yerba Buena Center in San Francisco alle geheimen omtrent de mysterieuze Apple Watch.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën: door Sophie van Os

Topman Tim Cook lichtte afgelopen september al een tipje van de sluier op, maar er bleven nog genoeg vragen over. Want wat kan dit mysterieuze horloge allemaal? Het is bekend dat het apparaat het midden houdt tussen een smartphone en een horloge. De Apple Watch kan ook gebruikt worden als bankkaart en als autosleutel en is voorzien van sensoren die de gezondheid van drager meet.

In onderstaande video ziet u wat u zoal kan verwachten bij de presentatie van vanavond.

De strijd om de pols
Apple is niet het enige bedrijf dat een smarthorloge op de markt wil brengen. Het Mobile World Congress stond dit jaar in Barcelona (meer dan andere jaren) in het teken van wearables – een extra scherm om je pols. Naast Apple zullen ook Pebble, Huwawei en Samsung in de toekomst bijdragen aan deze tech-trend. Vanavond zal duidelijk worden hoe de Apple Watch zich zal onderscheiden van de concurrentie.

De presentatie is online alleen te volgen op de officiële website van Apple, en uitsluitend op Apple-apparaten.

Onderwerpen