Spring naar de content

Opzouten met de Verenigde Naties

De Verenigde Naties zijn een soort FIFA: een open inrichting waarin dictators van bananenrepublieken en islamofascistische heilstaten om het hardst door elkaar heen krijsen, in carnavalskledij.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën: door Arthur van Amerongen

De retoriek van onze vrienden uit de Derde Wereld is simpel: de Verenigde Staten en de internationale jodenheid zijn de wortel van al het kwaad in de wereld. Tevens vinden deze parels dat de doodstraf door steniging, clitoridectomie, het slopen van de Grote Vijf omwille van de potentie van de Gele Man, het pedohuwelijk en het van flatgebouwen smijten van homoseksuelen hun gemeenschappelijk cultureel erfgoed is dat door de UNESCO beschermd moeten worden.

Wat de schreeuwlelijkerds werkelijk cultureel verbindt, is het olievat – al wordt dat in Afrika anders gebruikt dan in Arabia. Ik heb overigens meer respect voor de FIFA dan voor de VN, omdat die tenminste hun eigen centjes binnenharken. Maar verder is het natuurlijk lood om oud ijzer: bij de FIFA is de stem van de Kaaimaneilanden – waar men nog voetbalt met een varkensblaas – net zo belangrijk als die van wereldkampioen Duitsland. Bij de Verenigde Naties is de stem van het bespottelijke Equatoriaal-Guinea net zo gewichtig als die van Spanje, haar stichter.

Vorige week kregen Juncker The Druncker en zijn kwispelende butler Frenske zowaar een uitbrander van nitwit Ban-Ki Moon, omdat ze de tobbedansers van de Middellandse Zee niet gastvrij genoeg verwelkomen in Fort Europa. De ruggengraatloze Koreaan zal echter nooit zijn stem verheffen tegen de mohammedaanse oligarchieën die geen enkel slachtoffer van de Arabische broedertwisten asiel geven en alles doorschuiven op het bord van het straatarme Griekenland. Vanmorgen las ik in mijn digitale gazet dat de Verenigde Naties nog deze maand hun oordeel gaan vellen over de Zwarte Piet-kwestie die ons moederland tot op het bot gedichotomiseerd heeft, gelijk de Hoekse en Kabeljauwse twisten.

Op het hoofdkantoor aan de East River in New York was men in rep en roer toen er in 2013, speciaal overgekomen vanuit de Bijlmermeer, een Gideonsbende van zeurpieten aanklopte met de fraaie naam Stichting Nationaal Monument Nederlands Slavernijverleden (NMNS). De onderste steen moest boven komen, riep de Jamaicaanse Verene Shepherd, die qua wapperende etnische gewaden niet onderdoet voor Tara Singh Varma en Eefje Schoo (de vrede zij met haar). Ze schoof de dossiers van Amnesty International over de gruwelen in Afrika en de gehele islamitische wereld in de onderste la en ging aan de slag met dat walgelijke symbool van alle misdaden tegen de mensheid: het olijke hulpje van Sinterklaas.

Overigens kan de Bende van Rutte met een gerust hart gaan slapen, want Nederland is niet verplicht de aanbevelingen van de Verenigde Naties over te nemen. Er staan geen sancties op als ze niet worden opgevolgd, zei een woordvoerder van de VN. “Maar wie dat niet doet, schaadt uiteindelijk zijn internationale imago.” Nou, daar zullen Rutte en wandelend pagekapsel Bert Koenders niet wakker van liggen na het fiasco van MH17. Overigens lees ik net dat de Verenigde Naties in opdracht van aspirant-lid IS aka Daesh een diepgravend onderzoek gaat verrichten naar islamofobie, een zo mogelijk nog kwaadaardiger kankergezwel dan Zwarte Piet.

Ik wens u een fijn weekeinde met veel salami.