Spring naar de content

Adviesbureau Advocaat, voor al uw zwalkende trainers

Beste bestuurders van de grotere voetbalorganisaties,

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën: door Rick Stet

Heeft u de laatste tijd ook zo een last van een trainer die u niet de gewenste resultaten brengt? Een coach die niet in staat is om de juiste pionnetjes op de juiste plaats te zetten? Een tactisch onbenul dat u niet kunt ontslaan omdat u daarmee uzelf eveneens een brevet van onvermogen geeft?

Uw redding is nabij. Adviesbureau Advocaat is een jong bedrijf – onze eerste opdracht kregen wij in februari van dit jaar – dat zich richt op de ondersteuning en het adviseren van onervaren trainers die er in korte tijd een zootje van hebben gemaakt. Onze eigenaar Dick is een enthousiaste Hagenaar met een schat aan ervaring, opgedaan bij diverse clubs en nationale selecties in Nederland, België, Schotland, Engeland, Zuid-Korea, Duitsland, de Verenigde Arabische Emiraten en Rusland.

Garantie voor succes
De huidige bedrijfsvorm mag dan nog in de kinderschoenen staan, het eerste succes is reeds geboekt. Na onze inmenging veranderde het team van onze klant in Rotterdam-Zuid van een zwalkende ploeg die niet meer kon winnen in een goed draaiend elftal dat zelfs beslag wist te leggen op de eerste prijs in acht jaar tijd.

Onze cliënt was ons dan ook zeer erkentelijk. M. van Geel, technisch directeur, over ons bedrijf: “Wij kenden de reputatie van Dick van Adviesbureau Advocaat al geruime tijd. Toen onze jonge trainer met de week minder leek te weten wat hij aan het doen was, of hoe hij het team weer in het gareel moest krijgen, hebben wij Adviesbureau Advocaat gebeld. In het begin was het nog wat ongemakkelijk, Dick moest duidelijk wennen aan zijn nieuwe rol en stond opeens op het veld, maar na verloop van tijd zagen we onze coach en het elftal opleven met de winst van de beker als eindresultaat. Daar houden wij Adviesbureau Advocaat voor een groot gedeelte voor verantwoordelijk.”

Onze succesvol verlopen opdracht is niet onopgemerkt gebleven. Inmiddels heeft ook de tweede grote klant zich bij ons gemeld. Op korte termijn sluit onze eigenaar een overeenkomst met een grote organisatie in Zeist, die zich in een zo mogelijk nog diepere crisis bevindt. Aan Adviesbureau Advocaat om de orde te herstellen en de zittende coach aan de hand te nemen. Door zijn eerdere ervaringen bij de betreffende organisatie heeft Dick er alle vertrouwen in ook hier voor de ommekeer te zullen zorgen.

Ook een trainer die een flater slaat? Bel Adviesbureau Advocaat.
(Over de vergoeding worden we het wel eens, als u genoeg betaalt.)