Spring naar de content

Als spoilen het nieuwe treiteren is, is deze app de nieuwe passer in je nek

Het zesde seizoen van het populaire Game of Thrones nadert zijn einde. De afleveringen van de dramaserie zitten steevast vol plottwists en andere verrassingen, en voor de fans die niet op het Amerikaanse uitzendtijdstip (03.00 Nederlandse tijd) klaarzitten voor de buis is het dan ook gevaarlijk om de volgende ochtend op het internet te verkeren. Het risico: spoilers.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën: door De Redactie

iphoneVerklappen wie de aflevering niet overleeft, of juist wel, is zo’n beetje de grootste misdaad die je kunt begaan in de wereld van Game of Thrones, House of CardsThe Walking Dead en Homeland. Al blijkt er ook voor deze nieuwe vorm van treiteren een markt – laten we het de digitale passer in je nek noemen. Maak kennis met Spoiler.io, een applicatie die Game of Thrones voor je vrienden verpest, geheel automatisch.

De inspiratie, zo schrijft Business Insider, komt van het opzienbarende bericht van een ex-vriendin die haar overspelige partner iedere maandag overlaadde met spoilers als wraak.

Do your friends love Game of Thrones, but watch it after it airs? Are you a terrible friend? Great!

For just $0.99 USD, Spoiled will anonymously and ruthlessly text spoilers to your unsuspecting friends after each new episode airs. Afterwards, sit back, relax, and follow Spoiled on Twitter to see how your friends react.

Spoiler.io heeft een verdienmodel, kan rekenen op de nodige publiciteit, en zodra Game of Thrones tot een einde komt mogen de gebruikers stemmen. Welke serie volgt?