Spring naar de content

Zien: Michelle Obama zingt Beyoncé

Het concept is even simpel als doeltreffend: men neme een wereldberoemde gast, een karaokeband en presentator James Corden, zet dit bij elkaar in een auto en de ‘Carpool Karaoke’ is een feit.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: De Redactie

Eerder ging een filmpje waarin de Late Night-presentator een rondje rijdt met Adele – die naar hartelust meezingt met haar eigen nummers – al viral. Ditmaal is het de eer aan niemand minder dan Michelle Obama om plaats te nemen in de karaokekar. Met een stoet aan beveiligingsauto’s achter zich aan – je bent immers een First Lady of niet – zingt Obama mee met haar lievelingsnummers. Van Signed, Sealed, Delivered van Stevie Wonder naar Single Ladies van Beyoncé. Als klap op de puurpijl neemt Missy Elliott plaats op de achterbank en zingen ze samen Get Ur Freak On.

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap