Spring naar de content

De islamofobe & homofobe karaktermoord op Wajong-vlapper Boef

Vlapper Boef is gesloopt door de extreemlinkse mediamoguls Van Nieuwkerk, Pauw en Tan nadat ze de charismatische vlogger-rapper eerst op een voetstuk hadden gezet als gediscrimineerde Algerijnse homoseksuele moslimrapper. Wie herinnert zich zijn tientallen formidabele optredens niet in DWDD, met zijn vorige band Boef en de Gelogeerde Aap? Overigens reageerde de VARA woedend toen bleek dat Boef helemaal geen homofiel was maar zich daar voor had uitgegeven omdat hij dan meer kans had om zijn platen te kunnen pluggen in DWDD.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën: door Arthur van Amerongen

In zijn maatschappijkritische teksten nam Boef het steevast op voor de onderdrukte muzelvrouw en sprak hij zich duidelijk uit tegen clitoridectomi, iets wat tot felle kritiek en protesten van Anja Meulenbelt, Sunny Bergman en Sylvana leidde. Precies hetzelfde gebeurde met de betreurde volkszanger Tol Hansse (Big City, Onder de rhododendron, Hoofdpijn Reumatiek, Met zijn allen op een bol) toen de VARA erachter kwam dat zijn vader tekstschrijver Jacques van Tol was die nog met de Duitse bezetter had gecollaboreerd. Het was precies Francisco van Jole, nota bene zoon van een Argentijnse kolonel uit de stal van dictator Videla, die er na lang kabbalistisch geïnspireerd onderzoek achterkwam waar de naam Tol vandaan kwam.

(N.B. Schrijver dezes heeft in een vlaag van ironie vlapper Boef verwisseld met Boef en de Gelogeerde Aap. Dit betreft een groot misverstand en het zal nooit meer gebeuren. Mea culpa!)

Ik heb een zwak voor Algerijnen, en met name voor hun trotse, ietwat asymmetrische gezichten. Neef en nicht geeft scheef gezicht, hoorde ik gisteravond iemand schamperend zeggen aan de tafel van Tan. Ik vind dat behoorlijk racistisch, alsof er veel fraais en esthetisch is voortgekomen uit de het slijk van de bijzondere ondiepe genenpools van Urk, Marken en Volendam (even los van Arie Boomsma alhoewel die uiteindelijk toch vooral lijkt op een mandarijntje op een ijskast, met dat gekke kleine Markense schedeltje van hem).

Voor mijn doctoraalscriptie over het islamitisch fundamentalisme en de jihad in Algerije was ik een keer of acht in dat schitterende Afrikaanse land.

Ik studeerde af aan de UVA bij prof.dr.mr. Ruud Peters, medeoprichter van het Palestina Komitee en een van de grootste jihadgeleerden ter wereld maar dit terzijde.

Beroemde muzikanten zoals Cheb Khalid, Cheb Mami, Cheb Hasni (dat zijn herinnering tot een zegen mag zijn), Cheikha Remitti en Cheba Zahouania mochten mij spreken in vieze raï-barretjes te Oran en Algiers, vol gesyfiliseerde hoeren, drugsgebruikers met hepatitis A, B, C & D en de gebruikelijke pastis-alcoholisten met vuurrode lupusneuzen. Daarom ben ik zo vertrouwd met dat geestige koppie van Boef. Ik kijk nergens meer van op.

Ik begreep dat de omroepen het hem met name kwaad namen dat hij een fittie had met de gevictimiseerde Vomar-jihadisten van de Zaanse moslimghetto Poelenburg. Wat met name Tan bijzonder stak (die nota bene als lichtgetinte beter zou moeten weten) was dat de kansenknul een Wajong-uitkering trok en gewoon in een Lamborghini reed of hoe die troep ook heet. Ik kende op de Zeedijk veel Afro-Nederlanders die in een cabrio’s en andere bolides rondspoten en ik heb daar nooit iets achter gezocht. Misschien hadden ze die wel met een krantenwijk bij elkaar gespaard of was hun vader raketgeleerde bij het TNO in Delft.

Ik vond het moddersmijten naar Boef door romancier Rick Nieman, Schoeversblondje Hennis, Wehkamp-model Tan en die kale misdaadverslagger die zelf Marokkaan is, ronduit stuitend en weerzinwekkend. Met zijn allen tegen een Wajong-moslim die zich nauwelijks kan verweren vanwege een nogal kleine woordenschat. Dat zouden ze eens bij Sylvana moeten doen, of een haatbaard uit de stal van DENK. Maar nee hoor: het enige wat die mediahoeren doen, is verdeeldheid zaaien in de umma, de anders zo vredige mohammedanengemeenschap.

Goed, I rest my case want ik ga nu een recensie schrijven over de biografie van Jan ‘kinderarm’ des Bouvrie die vandaag in het NRC staat met de onthulling dat hij met meer vrouwen neukte dan Julio Iglesias en Ron Jeremy bij elkaar. Titel: Jan des Bouvrie: de vagijnsloper van het Gooi aka The Tupperware Party Swinger. In de recensie toon ik aan dat mohammedanen geen monopolie hebben op verdriet, leed en zielepijn. Blanke mannen lijden ook.

(P.S. Boef en Aap laten per telex weten niets met deze Boef te maken te hebben en distantiëren zich.)