Spring naar de content

Mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa, riep de vlogger

Hij kreeg alleen meer views en gratis publiciteit door al die media-aandacht, sprak vlogger Ismail Ilgün tien dagen geleden nog zorgeloos in zijn laatste vlog. Een dag later werd Ilgün gearresteerd. Vandaag, als vrij man, trekt hij het boetekleed aan. 

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: De Redactie

Ilgün spijkerde zijn mea culpa gisteren op zijn Facebookwand. Tussen de (zeven) regels door valt te lezen dat Ilgün een publicatieverbod opgelegd heeft gekregen en zowel zijn videocamera als zijn telefoon en laptop in beslag genomen zijn door de autoriteiten.

“Ik beken dat ik dom gedrag heb getoont en bepaalde dingen online heb gezet die beter niet konden maar dit had nooit zo ver moeten komen de jongens en ik hebben dit nooit gewild, we zijn jong en onervaren en weten niks van het televisie leven of media leven we hebben fouten gemaakt die we konden vermijden maar die zijn eenmaal gebeurt maar fouten worden gemaakt in het leven als je er maar van leert en ik heb er zeker van geleerd.” (sic)

“Voor iedereen die is beledigd hierbij my apologize.” (sic)

Naast een geschreven bekentenis en zijn excuses, wijst Ilgün nóg een schuldige aan: het veelkoppige wezen ‘de media’. “bedankt voor alles media je hebt het 20000x erger gemaakt dan het al is.”

De gehele bekentenis is hieronder te lezen: