Spring naar de content

Even hilarisch als sadistisch: de halloweengrap van Jimmy Kimmel

Voor het zesde jaar op rij haalt de Amerikaanse presentator Jimmy Kimmel zijn wat sadistische halloweengrap uit. Het idee: ouders vertellen dat zij al het zuurverdiende snoep van hun kinderen hebben opgegeten. Op verzoek van Kimmel worden de reacties van de kinderen gefilmd en dat levert onderstaande aangrijpende beelden op.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Nico Hofstra

Inmiddels mag de halloweengrap van Kimmel een traditie heten. Vorige week kwam de jaarlijkse aankondiging voor deze zesde editie van de grap op het YouTube-account van Kimmel: “De laatste tijd vragen mensen me steeds: ga je het weer doen? Het antwoord is ja, we blijven dit doen totdat die suffe kinderen het eindelijk doorkrijgen.”

De opdracht is simpel: vertel je kinderen dat je hun verzamelde snoep hebt opgegeten en film de reactie. Spoiler alert: reken op geschreeuw, geschop en veel tranen. Niet gek, vindt Kimmel, aangezien het snoep waarschijnlijk heet eerste is waar de kinderen echt voor ‘gewerkt’ hebben.

Ook leuk: Kimmel heeft een dochtertje van twee (de welbekende nee-fase), dus tijd om de grap ook zelf eens uit te proberen:

Onderwerpen