Spring naar de content
bron: Shutterstock

HP/De Stijl: puur en intelligent leesvoer ook voor haar

Vrouwen veroveren steeds vaker belangrijke maatschappelijke posities. Ze hebben doorgaans een grote emotionele intelligentie en een fijn gevoel voor humor. En ze houden van lezen. Naast onze mannelijke lezers, de perfecte doelgroep van HP/De Tijd: ze maken immers steeds vaker deel uit van de groep van opinieleiders in dit land. Daarom ligt het eerste nummer van HP/De Stijl — een speciale uitgave vooral voor haar door de makers van HP/De Tijd — nu in de winkels.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën: door De Redactie

HP/De Stijl is opiniërend, toegankelijk, gevoelig, trendsettend en onderhoudend. Stijlvol, elegant geschreven en cultureel verantwoord. In stijl en op zijn HP/De Tijds: vol met spraakmakende interviews, verrassende reportages en boeiende essays.

HP/De Stijl
HP/De Stijl

Onder meer in HP/De Stijl-nummer 01:

De vrouw (40+) als sekssymbool

Met Brigitte Macron als Franse presidentsvrouw signaleren we een nieuwe (nationale en internationale) trend. De oudere vrouw blijkt in trek bij de jongere man. Een hartstochtelijk en vlammend (zo niet een tikkeltje provocatief) betoog van ervaringsdeskundige Stella Bergsma.

Leven als een beest 

Wetenschapper Charles Foster wilde weten hoe het is om een dier te zijn.

Dus probeerde hij het uit en leefde maandenlang als Das, Otter, Vos, Edelhert en Gierzwaluw. HP/De Stijl sprak hem over zijn waanzinnige avonturen.

Het gigantische succes van LINDA.

Een swingende reportage aan de hand van de tweede editie van het LINDA. Festival jongstleden 10 en 11 juni. HP/De Stijl was erbij en doet op hilarische wijze verslag.

Benjamin Herman

Benjamin Herman (49) is, behalve sexy, een van de bekendste jazzmuzikanten van Nederland. Topinterviewster Nathalie Huigsloot zocht de bijna vijftigjarige saxofonist thuis op voor een openhartig gesprek.

Upcycling

Nee, het heeft niets met fietsen te maken. Dit artikel gaat over upcycling, een sterk groeiende beweging in de designwereld waarbij afval gebruikt wordt om spullen van te maken. Om je vingers bij af te likken, zo mooi. Een intrigerende reportage over een nieuw – en milieubewust – fenomeen.

Kajsa Ollongren (D66) is het feminisme voorbij. ‘Ik heb mijn vrouw-zijn nooit als een obstakel ervaren.’

Het eerste nummer van HP/De Stijl ligt nu in de winkels, 64 pagina’s, los voor € 2,95 en in pakket samen met het zomernummer van HP/De Tijd. Ook is het via Blendle te verkrijgen.

Onderwerpen