Spring naar de content
bron: Hollandse Hoogte

Zo vader, zo dochter: ook Lisa Marie Presley is blut

Toen Elvis Presley in 1977 overleed, waren er van de honderden miljoenen die hij tijdens zijn leven verdiende nog maar vijf over. Ruim veertig jaar later flikt Lisa Marie Presley, zijn enige kind en erfgenaam, hetzelfde kunstje. Hoe deed ze dat?

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Ruud Meijer

Van de 100 miljoen dollar die Lisa Marie Presley op haar 25ste van haar vader erfde, zestien jaar na zijn dood, is nog maar 15.000 dollar over – althans, dat beweert ze. Ze heeft al die miljoenen in handige financiële constructies verstopt, zodat ze mij geen alimentatie hoeft te betalen, zegt haar vierde bijna ex-echtgenoot Michael Lockwood.

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

Nee, het was het wanbeheer van mijn manager dat mijn vermogen deed verdampen, riposteert de beroemdste dochter-van in de showbizz. De half miljoen dollar creditcardschuld die zij opbouwde, schuift zij gemakshalve ook maar even op hem af.

Het hele artikel leest u op Blendle.
Bent u geïnteresseerd in meer artikelen van
HP/De Tijd? Lees ze hier op onze gloednieuwe app.

Onderwerpen