Spring naar de content
bron: Pexels/Vinicius Wiesehofer

Hoe je een vrouw moet zijn

llogger Jamie Li legt in haar boek sexy, but tired. but sexy uit dat je het beste iedere dag je vriend kunt pijpen – “Want mannen moeten hun zaad kwijt”. Meredith Greer voelde zich geïnspireerd, en wilde alle goede adviezen die ze als vrouw heeft meegekregen ook graag delen.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën: door Meredith Greer

Wees een échte vrouw. Wees niet zoals alle andere vrouwen. Wees eigenlijk überhaupt geen vrouw, vrouwen zijn oud en niemand zit te wachten op zo’n zuur oud wijf in de menopauze. Wees geen vrouw, maar een meisje. Wees een beetje classy, maar niet te high maintenance. Wees one of the guys.

Wees dun maar niet te dun. Het liefst heel dun, maar dan met een grote kont en grote tieten, helemaal van jezelf puur natuur. En wees zacht, en vrouwelijk, met een killer body want strong is the new sexy. Dat lichaam krijg je door geen koolhydraten, geen vlees, geen suikers, geen kunstmatige conserveringsmiddelen, geen gluten en geen dierlijke producten te eten. Maar je moet ook niet zo’n zeikwijf worden die de hele tijd alleen maar aan een Soya Latte loopt te lurken, oh my god, zo irritant. Doe normaal, eet gewoon pizza en bier met de gasten mee. Alleen, ga je dat echt opeten? Weet je wel wat daar allemaal in zit?

Je lichaam is te lang, te kort, te dik, te breed, te klein, te gespierd, te behaard, te bleek, te donker en je hebt een sixpack nodig #fitgirl; ik bedoel jezus doe even iets aan die blubberbuik maar herinner je wel dat échte vrouwen curves hebben. Dus als je eruit ziet zoals alle modellen heb je het echt verkeerd begrepen eet eens een big mac ofzo, je vent heeft zo toch niets om vast te houden? Doe iets aan je cellulite. Doe iets aan die platte kont. Die iets aan die bovenlip. Doe iets aan je poriën, gadverdamme, ik kan gewoon zien dat je poriën hebt. Waarom?

Koop een cleanser, exfoliator serum, toner, moisturizer, crème, gezichtsolie, primer, eye primer, corrector, concealer, glowtion, foundation, contour, bronzer, blusher, highlighter, wenkbrauwpotlood, wenkbrauw fibergel, oogschaduw, eyeliner, mascara, wimper extensions, mascara, lippotlood, liquid lipstick, lipgloss en settingspray. Maar het allerbelangrijkste is wel dat je dan niet ook zo’n flexawijf wordt met een gigantische laag plamuur op d’r kop. Mannen houden helemaal niet van te veel make-up. Het beste is eigenlijk als je eruitziet alsof je net wakker bent geworden, alleen dan niet lelijk. Fix jezelf.

Je haar is stom.

Wees geen lelijke dikke pot, lesbiennes zijn echt ranzig, maar tong wel je vriendinnen iedere keer als je een gast wil versieren, want dat vinden mannen geil. Zorg dat je je vriend iedere dag pijpt, want mannen moeten nu eenmaal hun zaad kwijt. Zo zijn ze gemaakt en hun erectie is jouw probleem. Geef je man een trio voor zijn verjaardag en anale seks voor kerst, maar zorg dan wel dat je je buik inhoudt en dat je gebleekt, geharst en geschoren bent en dat je altijd naar toiletverfrisser ruikt daarbeneden. Zorg er ook voor dat je puur en rein bent, want anders ben je een gore slet en een vieze hoer.

Stuur nudes.
Dom wijf, als je dat soort foto’s van jezelf maakt moet je ook niet zeiken als ze doorgestuurd worden.
Ah toooeeee stuur nudes?
Gebruik een kleurfilter, zorg altijd voor goede belichting, hier is een photoshop app.
Waarom ben je zo ijdel?
Catfish.
Aandachtshoer.
Doe niet zo preuts.

Wees niet zo oppervlakkig. Doe je best op school, wees een brave meid. Maar niet de hele tijd vooraan met je hand omhoog, altijd zo haantje de voorste jij. Zo irritant. Haal een negen, maar hou het voor jezelf, opschepper. En hou verder je mond, andere mensen willen misschien ook wat zeggen.

Krijg kinderen. Baar ze allemaal zelf. Maar niet zo thirsty, laat die mannen genieten van hun vrijheid. Zorg dat je daarna zo snel mogelijk een post-baby-bikini-body hebt. Zorg dat je strak en nat blijft. Combineer je kind met je carrière. Zorg voor jezelf. Zorg voor iedereen. Val ons er niet mee lastig.

Verdien je eigen geld, niemand houdt van do nothing bitches. Maar ken je plek en wees bescheiden. Niet zo bazig. Niet zo luid. Geen enkele man wil een vrouw die meer verdient dan hem. Maar je wil wel gelijke rechten maar dan moeten zij zeker voor je drankje betalen. Voor wat hoort wat. Maar hou wel je knieën bij elkaar. Bedek jezelf, bewaar jezelf, wees gehoorzaam. Pas je aan aan onze maatschappij. Wees onafhankelijk. Who run the world? Hou je bek. Er moet een piemel in. Lean in.

Onderwerpen