Spring naar de content
bron: epa

Een goed complot biedt houvast

Corona zou komen door een samenzwering van machthebbers, die ook 5G in hun arsenaal hebben. Juist in deze tijd tieren complottheorieën welig. Maar de achterdocht van deze mensen jegens de overheid komt niet helemaal uit de lucht vallen. ‘Een deel van het wantrouwen in de instituties is begrijpelijk en terecht. Neem de toeslagenaffaire.’

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën: door Bert Nijmeijer

Het kan zijn dat het nog niet is opgevallen, maar wij worden geregeerd door de Khazaren. Dat is op zichzelf al een onvoorstelbaar shitvolk, al sinds het begin van onze jaartelling met behulp van Babylonische zwarte magie bezig met het verpesten van de goeie sfeer en het vergallen van de levens van eerzame borealen als de Russen en de Germanen.

Maar dan heb je het nog niet over de Khazaarse Maffia. Het Kwaad in zijn zuiverste vorm. Dan praat je over kinderoffers aan Baäl en het opeten van hun ontwijde hartjes. Lees voor de KM de Joden, de Rothschilds of de elite. Dat is hetzelfde. Ze zaten achter de bolsjewistische revolutie van 1917, verzonnen de Holocaust en beraamden 9/11. Niets daarvan komt in de geschiedenisboeken, op tv of in de krant. Ja, wie zou daar nou achter zitten?

Paywall

Wilt u dit artikel lezen? Word abonnee, vanaf slechts 5 euro per maand.

Lees onbeperkt premium artikelen met een digitaal abonnement.

Kies een lidmaatschap