Spring naar de content

De nieuwste sfeerrage voor in elke kamer

Ben jij ook sfeergevoelig? Dan is deze nieuwste rage je op het lijf geschreven. Je woonkamer, keuken, slaapkamer of werkkamer? Zelfs je hal of toilet tover je om tot een sfeervolle ruimte.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:

En dat is fijn want met de herfst en winter voor de deur wil je het binnen weer gezellig maken.

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

Natuurlijke producten

Natuurlijke producten geven direct sfeer. Zoals rotan stoelen rieten manden. Je kunt ze zelfs combineren met lampen in dezelfde stijl. De stoelen zijn er ook in strak zwart of wit. Gezellig maar toch echt van deze tijd. Je vindt ze op Sweetlivingshop.

Mooie wanden

Ook iets nieuws aan de wand zorgt direct voor een andere uitstraling van de ruimte. De nieuwe wandcirkels zijn er nu ook voor binnen. Met verschillende sferen en kleuren is het heel makkelijk je kamer te restylen.

Ook top zijn de hippe schoolplaten. Of je nu kiest voor een ouderwetse wereldkaart of gaat voor de nachtwacht, je kamer ziet er in een handomdraai uit als nieuw. De afbeeldingen zijn op canvas met houten latjes om ze mooi in model te laten hangen. Ze zijn er in verschillende maten en net zoveel afbeeldingen.