Leven
60 seconden leestijd

Bier, orgasmes en geluk: zes machines om blij van te worden

De deeltjesversneller waarmee het mysterieuze higgs-deeltje lijkt te zijn gevonden kostte 7,8 miljard euro. Maar ook voor minder worden er machines gebouwd die tot de verbeelding spreken. Kijk maar.

De allesvernietiger
Hier kunnen mannen dus úren naar kijken: een machine die complete motorblokken verzwelgt alsof het luciferhoutjes zijn. En dan dat geluid ook, héérlijk gewoon.

De geluksmachine
Goed, het is een reclame-actie, maar stel je toch eens voor dat er zo’n apparaat bestond?

De biertapmachine
Zo’n apparaat waar je héél lang naar kunt kijken en waarvan je dan nóg niet begrijpt hoe het kan werken.

De orgasmemachine
We lezen: ‘De Rock Box is een monster met zes versnellingen tussen je benen.’ Het krachtigste seksspeeltje ter wereld zou niet misstaan in een gereedschapsschuur.

De bomenzaagmachine
Nog zo’n mannending. Als er een avondvullende versie was, zou het een kijkcijferhit worden.

De apportmachine
Ideaal voor wie overdag werkt en de hond alleen thuis moet laten. De apportmachine vermindert uw schuldgevoel en houdt uw teckel slank.

 

 

 


Mark Traa

Mark Traa studeerde aan de Academie voor Journalistiek in Tilburg. Na jaren te hebben gewerkt als freelance wetenschapsjournalist voor onder andere Trouw, Kijk en Intermediair kwam hij in 2004 als redacteur in dienst bij HP/De Tijd. Hij is ook auteur van enkele boeken, waaronder 'De Russen komen! - Nederland in de Koude Oorlog' en 'President Robert - het wonderlijke leven van Nederlands grootste fantast'. In augustus 2012 verscheen zijn historische roman 'Prinses Paulina - het kleinste vrouwtje ter wereld'. Momenteel werkt Mark bij populairwetenschappelijk tijdschrift Quest

Lees ook
Meer artikelen