Spring naar de content

TONS VREES!

Op de cover van een tijdschrift doe je er veel aan om de losse verkoop te stimuleren. Het zelfbenoemde brutaaltje onder de roddelbladen, Party, besloot een foto van Sylvie van der Vaart tussen de verwijdering van een tumor uit haar borst en een preventieve chemokuur even door het fotobewerkingsprogramma Photoshop te halen.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën: door Redactie

Of de foto van de kale Sylvie van der Vaart met de tekst ‘SYLVIE’S VREES – ALS M’N HAAR UITVALT, DAN IS HET MAAR ZO…’ de losse verkoop van Party deze week ook echt opstuwt in de vaart der volkeren, is nog maar de vraag. Van links tot rechts wordt namelijk met afgrijzen gereageerd op de verwijzing naar haaruitval die Party visualiseert. De reden daarvan laat zich raden: er zijn ongeveer nul Nederlanders die niet van nabij met kanker zijn of worden geconfronteerd.

Anderzijds zal het de trouwe lezers van het blad niet echt verrassen dat hoofdredacteur Ton de Wit deze truc uithaalt. Na Koninginnedag was Party ook het blad dat er eer mee leek in te leggen zoveel mogelijk bloed te tonen. Maar dat waren geen vrouwen van topvoetballers met een acteerverleden, dus dat viel minder op.