Spring naar de content

Deense meisjes zijn lief (en ze dollen u)

Het overkomt de besten: in een hoax trappen. Het beeldschone Deense meisje Karen dat via internet op zoek was naar de vader van haar kind maakt onderdeel uit van een campagne van het Deens verkeersbureau VisitDenmark. Weblog GeenStijl ging voor gaas.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Bas Paternotte

(lees verder onder het filmpje)

<object width=”410″ height=”344″><param name=”movie” value=”http://www.youtube.com/v/2xEiMpPKjFo&hl=nl&fs=1&”></param><param name=”allowFullScreen” value=”true”></param><param name=”allowscriptaccess” value=”always”></param><embed src=”http://www.youtube.com/v/2xEiMpPKjFo&hl=nl&fs=1&” type=”application/x-shockwave-flash” allowscriptaccess=”always” allowfullscreen=”true” width=”410″ height=”344″></embed></object>

De 27-jarige blonde schone zou tijdens een met alcohol overgoten nacht bezwangerd zijn door een toerist en negen maanden later beviel ze van August. Voor GeenStijl reden genoeg haar Roze Horden te vragen of zij daar meer van wisten.

Maar helaas (of juist gelukkig), het kon niet één van de reaguurders zijn. Het was namelijk een campagne van de Deense overheid om meer toeristen naar het land te trekken. Karen heet eigenlijk Ditte Arnth Jorgensen, is actrice en de baby is niet van haar. GeenStijl-scribent en de auteur van het artikel Brusselmans laat via Twitter weten niet erg in zijn maag te zitten met het incident. “Ik sta op het punt om met 14 Deense blondines een weekje Christiania in te duiken,” laat hij in een reactie weten. En nu allemaal naar Legoland: 2 dage til 1 dags pris!

UPDATE De hoax-vader is inmiddels ook bekend.