Kijktip: Prins Bernhard en HP/De Tijd

Bas Paternotte 8 jan 2010 Politiek

Het is weer vrijdag en u weet wat dat betekent: een kijktip van HP/De Tijd. Want afgelopen maandag kwamen wij er achter dat de VPRO schaamteloos reclame aan het maken was voor uw opinieblad. Wat te denken van Prins Bernhard die uw opinieblad in de vlammen gooit? We hebben het over Bernhard, Schavuit van Oranje. “Zijwind of niet, ik zet die kist aan de grond, godverdomme!”

In de eerste aflevering van deze serie gooit Z.K.H. De Prins der Nederlanden namelijk in een woedeaanval een HP/De Tijd in de openhaard. De reden? Het interview met prinses Margarita. De aflevering van afgelopen maandag vindt u hier. Op minuut 3.48 ziet u hoe de Prins uw lijfblad aan de alles verzengende vlammen prijsgeeft.

Enfin, kijktip deze week: Bernhard, Schavuit van Oranje. Wij raden u dus aan om komende maandag om 22.05 af te stemmen op Nederland 1. Al was het alleen maar om Prins Bernhard, gespeeld door een in topvorm verkerende Daan Schuurmans, te horen uitroepen: “Zijwind of niet, ik zet die kist aan de grond, godverdomme!” Hieronder alvast de trailer.  

<object width=”410″ height=”340″><param name=”movie” value=”http://www.youtube.com/v/eeqfwLbQU1g&hl=nl_NL&fs=1&”></param><param name=”allowFullScreen” value=”true”></param><param name=”allowscriptaccess” value=”always”></param><embed src=”http://www.youtube.com/v/eeqfwLbQU1g&hl=nl_NL&fs=1&” type=”application/x-shockwave-flash” allowscriptaccess=”always” allowfullscreen=”true” width=”410″ height=”340″></embed></object>

Reageer op artikel:
Kijktip: Prins Bernhard en HP/De Tijd
Sluiten