Spring naar de content

Lekker tafelen met Rita

Altijd al nieuwsgierig geweest naar de tafelmanieren van IJzeren Rita? Ligt u ’s nachts wakker van de vraag hoe daadkrachtig, doortastend en recht-door-zee Verdonk omgaat met het eten dat zij krijgt voorgeschoteld? Denkt u vaak na over of zij haar wijnglas, zoals het een kenner betaamt, wel bij het steeltje vasthoudt? Meld u dan nu aan voor een exclusief fundraising diner met Rita Verdonk in restaurant De Oude Sociëteit te Almelo. Kosten: slechts 85 euro.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Redactie

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

Jawel, Verdonk organiseert weer eens een etentje voor mensen met een paar centen. Met de eigen bijdrage van 85 euro ‘kunnen wij ons weer manifesteren en sterker maken voor de ondernemers in Nederland’, zo schrijft de beweging in een [[popup file=”2010-04/ton.png” description=”e-mail” align=”inline” ]]. De vraag is natuurlijk: wat krijgt u ervoor terug, naast een antwoord op de eerder gestelde prangende vragen?

U kunt zich bijvoorbeeld tegoed doen aan een Veluwse eendenborstfilet met sugar snaps, truffelaardappel en bosui, plus een sausje van rode Port met dadel. Met als toetje een veelzeggende ‘senioren dessert’ (een bolletje vanille-ijs met chocoladesaus) of een lekkere ‘sweet kiss’ (koffie met likeur). En wie wil er nou niet een zoet kusje van Verdonk?

Uiteraard gaan de opbrengsten van het diner van 26 april naar de campagnekas van Trots op Nederland. Een beetje campagne kan de beweging wel gebruiken, gezien het feit dat Verdonk in de huidige peilingen niet eens terugkeert in de Kamer.

Onderwerpen