Spring naar de content

Ondertussen in Utrecht: deel zoveel

Dat gaat lekker in de Domstad. Berichtten wij eerder al over de 5500 junks die naar de oude binnenstad komen en een regenteske PvdA-wethouder die lak heeft aan de wet; nu moeten Utrechtse homo’s ook nog eens vrezen voor lijf en goed. Een homostel is weggepest. En burgemeester/shredder Aleid Wolfsen kan er niets aan doen. Tsja.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Bas Paternotte

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

En terwijl de krakers en junks vrij spel hebben in Utrecht roept de gemeenteraad op tot [[popup file=”2010-06/pbutrecht_copy1.jpg” description=”RESPECT” align=”inline” ]]. Ja, ze weten van doorpakken in Utrecht. Onderwijl is een straatgenote van het weggepeste homostel óók bedreigd.

We zijn benieuwd naar wat de gemeente nu gaat doen. Wat het begint er op te lijken dat het stadsbestuur geen enkele greep op de situatie heeft.

Instant Update – De problemen spelen al véél langer in Utrecht.