Spring naar de content

Buzz top-3: Douglas, Perry & Jokertje

1. MICHAEL DOUGLAS (New Brunswick, 1944) – Vecht momenteel tegen keelkanker, haat het acteervak, maar schittert desalniettemin wederom in zijn oscarwinnende rol van beurshandelaar Gordon Gekko. Het vervolg op de film Wall Street uit 1987, Wall Street – Money never sleeps, draait vanaf vandaag in de bioscopen.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Redactie

2. KATY PERRY (Santa Barbara, 1984) – De zangeres nam een duet op met Elmo voor het kinderprogramma Sesamstraat. Het topje dat Perry draagt in de video schoot echter een hoop ouders in het verkeerde keelgat, omdat in het filmpje duidelijk te zien is dat Perry borsten heeft. Om de kleine kijkertjes niet al te hongerig te maken, is besloten het filmpje niet uit te zenden in het programma.

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

3. ROBERT ‘JOKERTJE’ MINDERHOUD (Den Haag, 1989) – Instant volksheld. Is in één klap wereldberoemd geworden in heel Nederland wegens het kijkcijferkanon Oh oh Cherso (1.4 miljoen kijkers gisteravond). Wordt ongetwijfeld nog beroemder door de hilarische persiflage van Carlo Boszhard, die ter uwer vermaak hieronder te zien is.

<object width=”410″ height=”385″><param name=”movie” value=”http://www.youtube.com/v/t9lwQ3XTDeU?fs=1&amp;hl=nl_NL”></param><param name=”allowFullScreen” value=”true”></param><param name=”allowscriptaccess” value=”always”></param><embed src=”http://www.youtube.com/v/t9lwQ3XTDeU?fs=1&amp;hl=nl_NL” type=”application/x-shockwave-flash” allowscriptaccess=”always” allowfullscreen=”true” width=”410″ height=”385″></embed></object>

Vorige week: 1. Bleker. 2. Lanoye. 3. Van Velzen.