Buzz top-3: Douglas, Perry & Jokertje

alex ringeling 24 sep 2010 Cultuur

1. MICHAEL DOUGLAS (New Brunswick, 1944) – Vecht momenteel tegen keelkanker, haat het acteervak, maar schittert desalniettemin wederom in zijn oscarwinnende rol van beurshandelaar Gordon Gekko. Het vervolg op de film Wall Street uit 1987, Wall Street – Money never sleeps, draait vanaf vandaag in de bioscopen.

2. KATY PERRY (Santa Barbara, 1984) – De zangeres nam een duet op met Elmo voor het kinderprogramma Sesamstraat. Het topje dat Perry draagt in de video schoot echter een hoop ouders in het verkeerde keelgat, omdat in het filmpje duidelijk te zien is dat Perry borsten heeft. Om de kleine kijkertjes niet al te hongerig te maken, is besloten het filmpje niet uit te zenden in het programma.

3. ROBERT ‘JOKERTJE’ MINDERHOUD (Den Haag, 1989) – Instant volksheld. Is in één klap wereldberoemd geworden in heel Nederland wegens het kijkcijferkanon Oh oh Cherso (1.4 miljoen kijkers gisteravond). Wordt ongetwijfeld nog beroemder door de hilarische persiflage van Carlo Boszhard, die ter uwer vermaak hieronder te zien is.

<object width=”410″ height=”385″><param name=”movie” value=”http://www.youtube.com/v/t9lwQ3XTDeU?fs=1&amp;hl=nl_NL”></param><param name=”allowFullScreen” value=”true”></param><param name=”allowscriptaccess” value=”always”></param><embed src=”http://www.youtube.com/v/t9lwQ3XTDeU?fs=1&amp;hl=nl_NL” type=”application/x-shockwave-flash” allowscriptaccess=”always” allowfullscreen=”true” width=”410″ height=”385″></embed></object>

Vorige week: 1. Bleker. 2. Lanoye. 3. Van Velzen.

Reageer op artikel:
Buzz top-3: Douglas, Perry & Jokertje
Sluiten