Spring naar de content

Ondertussen bij de firma Duisenberg

MET UPDATE – Gretta Duisenberg mag dan wel aangifte tegen alles en iedereen doen, misschien wordt het eens tijd dat iemand aangifte doet tegen haar club Stop de Bezetting. Want wat voor prachtigs valt er vandaag op haar website te lezen: de redacties van de VARA en de NOS zitten boordevol joden, de Midden-Oosten-verslaggevers zijn overwegend joods, minister van Buitenlandse Zaken Uri Rosenthal is ook al joods en bovendien een loopjongen van de Mossad en de CIA. En de ambtenarij is ook al vergeven van joden. “[[popup file=”2010-12/duisenberg_2.jpg” description=”Mensen met joodse komaf zijn de facto pro-Israël” align=”inline” ]].”

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën: door Bas Paternotte

Ja, het is ons wat met al die joden. Ze zitten werkelijk overal, de regering is er van vergeven! Maar even serieus. Duisenberg is natuurlijk een wat gekke mevrouw. Veel zorgelijker is dat Marcel van Dam, Thomas Lepeltak, Mohammed Benzakour en Marjan Berk achter deze antisemitische rommel staan. Want waarom zitten ze anders in het Comité van Aanbeveling van Duisenbergs pet-project Stop de Bezetting?

Enfin, het is nu dus even afwachten tot het moment dat Marcel van Dam in een persbericht afstand neemt van Stop de Bezetting. Tot die tijd doet u natuurlijk mee aan de door ons gesteunde actie van Leon de Winter: Ook ik vind dat Gretta de eretitel antisemiet verdient!

UPDATE, 10 december, 15.46 uur – Gretta’s club heeft het artikel verwijderd. Lang leve [[popup file=”2010-12/duisenberg_2.jpg” description=”Google Cache” alt=”Google Cache” align=”inline” ]].