Spring naar de content

Joris Demmink op je buik

Zat Micha Kat een tijdje geleden nog helemaal stuk, inmiddels is onze lievelingscomplotdenker weer lekker op dreef. Zo onthulde hij laatst de hoax die WikiLeaks heet en verscheen er een dik rapport van zijn hand over, hoe kan het ook anders, de ‘zwaar verdachte’ secretaris-generaal van Justitie Joris Demmink.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën: door Redactie

Laatste wapenfeit van Micha Kat in zijn nimmer aflatende strijd: een T-shirt. Op het stuk textiel staat Demmink afgebeeld met daaronder de tekst: “Joris D, weg ermee!. Kortom een ideaal kledingstuk voor zowel de zakelijke omgeving als een casual gelegenheid. Wanneer mensen dan vragen waarom er ‘Gevaarlijke pedofiel’ op je shirt staat, kun je ze met een megafoon toeschreeuwen OF ZE WEL WETEN WIE JORIS DEMMINK IS! Wat wil je als onafhankelijk burgerjournalist nog meer!

Helaas voor klokkenluideronline.nl is er nog geen aangifte tegen het Demmink-shirt gedaan. Ondanks dat de hoogste functionaris van het OM, Harm Brouwer, het T-shirt inmiddels heeft gezien. “Ik ben een paar keer langs hem gelopen maar hij zei er niks van!” aldus Eric Donk van klokkenluidersonline. “Daaruit kan je toch concluderen dat hij er sympathie voor heeft!” Hoe meer mensen het dragen hoe groter de kans. Het T-shirt is voor een symbolisch bedrag te bestellen. Wees er snel bij want op is op.