Spring naar de content

Shariah4Belgium over overleden Vlaams Belang-kopstuk: ‘Ze was erger dan Saddam Hussein’

Eergisteren overleed Vlaams Belang-kopstuk Marie-Rose Morel op 38-jarige leeftijd aan de gevolgen van baarmoederhalskanker. Marie-Rose liet twee kinderen na. Sharia4Belgium vond het een mooi moment om weer eens van zich te laten horen. In een – inmiddels verwijderd – YouTube-filmpje getiteld ‘Marie-Rose Morel voor de eeuwigheid naar de hel’ zegt woordvoerder Abou Imran dat de ziekte van Morel een straf van Allah is. En, hij was toch bezig, dat ze ‘samen met Hitler en Stalin’ onderweg is naar ‘de vuilnisbelt van de geschiedenis‘. Het Belgische Centrum voor Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding heeft inmiddels juridische stappen aangekondigd. Wij belden Imran. “Die vrouw was nog erger dan Saddam Hussein.”

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Redactie

Feest vieren omdat iemand is overleden aan kanker, veel brutaler kan het toch niet worden.
Abou Imran: “We hebben geen feestje gehouden, alleen een boodschap gegeven aan mensen als Filip de Winter en Geert Wilders dat de dood van Marie-Rose Morel een straf van Allah is. Wij hebben een mening, en dat die bij de rest van België in het verkeerde keelgat schiet is niet mijn probleem.”

De vrouw is voor haar 40ste gestorven en laat twee jonge kinderen achter, vind je het gek dat mensen geschokt reageren?
“Omdat ik moslim ben worden mijn woorden sowieso verdraaid. Het enige dat wij gedaan hebben is ongelovigen waarschuwen en gelovigen laten zien dat onze Heer er nog is. Mevrouw Morel heeft haar hele leven een kruistocht gevoerd tegen de Islam, tegen de burka. Zij is nu dood en de burka bestaat nog steeds, dat wilden we vertellen.”

Nogmaals, die vrouw heeft twee jaar gevochten tegen de kanker en die geven jullie nu nog een trap na. Mensen kunnen jullie toch niet anders zien als een stel haatdragende fundamentalisten? 
“Wij geven niks om beeldvorming, van ons betreft mag die naar de hel. Ik zou het zelfs om willen draaien, hoe durven moslims de sterfdag van Morel een trieste dag te noemen! Die vrouw was nog erger dan Saddam Hussein.”

Erger dan Saddam Hussein?
“Marie-Rose Morel gaat sowieso naar de hel. Saddam Hussein is voor zijn dood tot inkeer gekomen en heeft zich bekeerd. Islamitisch gezien is Saddam Hussein hoger dan Morel.”

En menselijk gezien ook?
“Wanneer je twee criminele zonen hebt en beide plegen een misdaad en één bekent, welke vergeef je dan sneller?”

Gaan jullie er een gewoonte van maken om critici na hun dood aan te pakken?
“Nee, ons punt is nu duidelijk.”

En wanneer Geert Wilders of Filip de Winter sterft?
“Dan misschien wel.”

Onderwerpen