Spring naar de content

De vreemde voertuigen van dictator/auto-ontwerper Kadhafi

Ondanks dat ‘de toespraak’ die kolonel Kadhafi gisternacht hield minder dan 30 seconden duurde, roepen de beelden een hoop vragen op. Zo was daar het eigenaardige gehannes met paraplu’s en ook het beigekleurige  voertuig waarin de kolonel zich had verschanst viel goed op. Waar zat Kadhafi eigenlijk in?

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën: door Redactie

Was het een opgepimpte Fiat 500 F? Of toch een zelfgemaakte creatie? Kolonel Kadhafi heeft immers al eerder een eigen sportwagen ontworpen, de Saroukh el-Jamahiriye, wat vrij vertaald ‘Libische raket’ betekend.

(Lees verder onder de foto van Kadhafi’s eerste auto-ontwerp.)

Geeft u het het al op? Kadhafi zat eergisteren in een golfkarretje.

Wellicht was de Libische leider gewoon wat aan het chillen bij de plaatselijke county club. Misschien heeft zelfs Kadhafi momenteel wat moeite met het vinden van benzine in Libië. De meest voor de hand liggende reden waarom Kadhafi in een spuuglelijk golfkarretje zit, is natuurlijk dat hij motherfokking kolonel Kadhafi is!

Iemand die zich laat omringen door maagdelijke vrouwelijke bodyguards en overal waar hij op visite komt standaard een kermistent in de achtertuin plant, heeft het punt van schaamte al lang en breed achter zich gelaten. Wat dat betreft is het jammer dat hij zoveel mensen moet doodschieten, je zou hem bijna gaan missen.