Spring naar de content

Schrikbarende islamisering in het openbaar vervoer

En dan volgt nu een webstukje in de zendtijd van politieke partijen.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën: door Redactie

Beste kameraden, PVV’ers en andere echte Nederlanders, afgelopen maandag heeft de verderfelijke linkse kerk weer een walgelijke aanslag gepleegd op ons schone kikkerlandje. Of liever gezegd een aanslag op onze oren. In Amersfoort heeft namelijk een buschauffeur op werkelijke schandalige wijze zijn nietsvermoedende passagiers geïndoctrineerd met Arabische muziek!

Uiteraard waren de Hollandse forensen niet gecharmeerd van deze muzikale marteling, maar toen deze verhaal gingen halen bij deze allochtone, en vermoedelijk drugsgebruikende, buschauffeur keek deze hen laf en ongeïnteresseerd aan! U zult begrijpen dat de zaak momenteel topprioriteit (PDF) heeft bij PVV Utrecht. 

We leven in zware tijden mensen. Van islamitische meeuwen tot jihadistische kinderprogramma’s. Alles, maar dan ook werkelijk alles haalt de linkse kerk uit de kast om ons land zo snel mogelijk over te dragen aan de straatterroristen. maar wij geven niet op beste vrienden! Daarom, ter compensatie en nazorg, goede muziek van PVV-Kamerlid en muzikaal virtuoos Léon de Jong, die het toepasselijk getitelde nummer Road Trip voordraagt. Kom er maar in, Léon!