Spring naar de content

Buzz-top-3: Murray, Van den Broeke & de Nederlandse voetbaltrainer

1. CONRAD ROBERT MURRAY (St. Andrew, Grenada, 1953) – Caribisch cardioloog. Verdiende een royaal salaris van 150.000 dollar per maand als lijfarts van de in 2009 overleden Michael Jackson. Staat terecht voor grovige nalatigheid in de zorg voor the King of Pop. Verklaarde dat Jackson uit eigen initiatief zichzelf een overdosis pillen toediende. Wordt door MJ’s lijfwacht Alberto Alvarez beschuldigd van het verbergen van medicijnflesjes en infuuszakken voordat de ambulances werden gebeld. De rechtszaak zal in totaal zo’n vijf weken duren, in die tijd zullen nog vele getuigen aan het woord komen. Onder andere de Hulk heeft zijn zegje al gedaan.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Redactie

2. MIRJAM VAN DEN BROEKE (1977) – Redactieprinsesje van Jort Kelder. Rancuneuze ex van Bram Moszkowicz die een boekje open deed over de advocaat. Schrijft maandelijks over haar fascinatie voor mannen. Wordt de eerste vrouwelijke hoofdredacteur van rijkemannenmagazine Quote. Wilde de primeur aan Martijn Koolhoven schenken, maar de voormalig wonderboy van Sjuul Paradijs is vandaag ontslagen door De Telegraaf nadat zijn verhalenverzinnerij en belangenverstrengeling aan het licht kwam. “Het kan verkeren,” zei de blondine in een e-mail aan De Pers.

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

3. DE NEDERLANDSE VOETBALTRAINER – Oefenmeesters van de eftallen van Schalke 04, Fulham, Twente, AZ, PSV, Red Bull Salzburg, AEK Larnaca en Club Brugge. Zijn allen bezig met een succesvolle Europa League. Alleen Robert Maaskant van Wisla Krakau wist deze week niet te winnen, hij verloor van de Tukkers van Co Adriaanse. In de Champions League toch iets minder succes voor de Hollanders: Frank de Boers Ajax had geen schijn van kans tegen Real Madrid en het Racing Genk van Mario Been verloor van Bayer Leverkusen.

Vorige week: 1. Lara Stone. 2. Ibrahim Afellay. 3. R.E.M.

Onderwerpen