Spring naar de content

Kan ‘t nog gekker met Micha Kat? Ja, nu ontkent hij de holocaust

We kenden complotdenker/journalist Micha Kat al als meesterinterviewer, als rechtsstaatomduwer, als wannabe-castreerder van Joris Demmink, als graffiti-artiest, als hulpbehoevende en als boekenschrijver. Maar nog niet als holocaustontkenner.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën: door Niek Stolker

“Onze samenleving is dus aan het crashen omdat de fundamenten totaal verrot blijken te zijn,” zo noteerde Kat gisteren op zijn website KlokkenluiderOnline.nl. “Een van die rotte fundamenten is het verhaal over de ‘Holocaust’. Als we dus de aanval willen inzetten op het systeem als geheel, kunnen we dat het beste en het meest effectief doen door ons te richten op het fundament dat het ‘heiligste’ en en als het meest ‘onaantastbare’ wordt gezien: de Holocaust.”

Om daarna te verwijzen naar een door hemzelf geschreven artikel met de titel ‘Micha Kat en de holocaust-hoax‘. De volgende zin moet ons het artikel in trekken: “DE SMERIGE LEUGEN VAN DE HOLOCAUST MOET WORDEN DOORGEPRIKT OM OOK ALLE ANDERE LEUGENS – 9/11, DE HEILZAME EUROPESE UNIE, DE LEVENSBEDREIGENDE ‘PANDEMIEEN’, HET ‘REDDEN’ VAN GRIEKENLAND ‘VOOR UW BESTWIL’, DE BETROUWBAARHEID VAN DE OVERHEID EN DE MSM – OM ZEEP TE KUNNEN HELPEN.”

Juist ja. Micha Kat de journalist (1990-2011) behoort nu definitief tot het verleden.

Onderwerpen