Spring naar de content

Stephen Colbert keert vanavond terug op tv

MET UPDATE – Stephen Colbert keert vanavond terug. Comedy Central zond afgelopen woensdag en donderdag plots geen Colbert Report uit, wat tot de nodige speculatie leidde op internet.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Redactie

De ernstig zieke moeder van Colbert zou de reden zijn van de geschrapte opnames van The Colbert Report. Woordvoerders van de show willen dit echter niet bevestigen. Het internet stond gisteren vol met wilde theorieën over de vraag waarom er geen afleveringen van The Colbert Report worden opgenomen. De opnames van afgelopen donderdag werden plotseling geschrapt en ook de komende dagen worden geen nieuwe afleveringen opgenomen. Comedy Central zendt in plaats daarvan herhalingen uit.

Fans die een van de gewilde kaartjes voor de show van woensdag of donderdag hadden bemachtigd, kregen woensdag een e-mail met daarin het bericht dat de opnames vanwege ‘onvoorziene redenen’ waren opgeschort. Sommigen vermoedden dat Colbert en zijn show geschrapt waren door Comedy Central. Anderen waren bang dat er iets met Colbert zelf aan de hand zou zijn; ook omdat het op zijn twitteraccount opvallend stil is. Een aantal fans legde de link met het plotseling schrappen van opnames van The Daily Show een paar jaar geleden. Toen pleegde een werknemer van dit programma zelfmoord.

Het is niet eerder voorgekomen dat afleveringen van The Colbert Report op het laatste moment werden afgelast. In 2010 presenteerde Colbert zelfs een aflevering, terwijl hij ziek was.

UPDATE, dinsdag 21 februari – Stephen is terug – en bespreekt álle geruchten.

Onderwerpen