Spring naar de content

Heibel om de huisaap van Justin Bieber

Artikelen over Justin Bieber leveren meestal een hoop haat op van mensen die niet zitten te wachten op nieuws over het omhooggevallen kindsterretje uit Canada.Toch zorgt het voor veel lezers als er bericht wordt over z’n tatoeages of echtelijke ruzies. Als gerenommeerde kwaliteitsmedia als het Duitse Der Spiegel zich tegen de tieneridool aan gaan  bemoeien, dan moet er wel echt iets aan de hand zijn.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Tim Cardol

Een superster kan niet zonder een levend accessoire aan de arm. Is Paris Hilton inmiddels al gespot met een volledige dierentuin op haar tere schouders, Justin Bieber doet het vooralsnog met een aap. Het verlies van voormalig knuffeldier Selena Gomez weegt kennelijk zwaar.

Mally
Toch lijkt ook de relatie met Mally, de kersverse kapucijnaap van Justin Bieber geen lang leven beschoren. Vorige week werd het pas veertien weken oude aapje op brute wijze uit de armen gerukt van Bieber, die Mally cadeau had gekregen voor zijn verjaardag in maart.

In Duitsland moeten ze namelijk niets hebben van dit soort dierenhandel en dus is de zaak-Mally nu zelfs door Der Spiegel hoog opgenomen nu ook de Duitse dierenrechtenactivisten zich actief tegen de zaak aan zijn gaan bemoeien. Justin Bieber is dus zijn huisdier kwijt en wordt en passant nog even door de dierenbescherming tot de orde geroepen.

Rolmodel

Die wil namelijk dat Justin Bieber z’n verantwoordelijkheid als rolmodel neemt, en via Facebook en Twitter zijn excuses maakt voor deze grove vorm van dierenmishandeling. Tot groot verdriet van menig dierenvriend heeft Bieber dat tot op heden niet gedaan en lijkt hij getuige zijn flamboyante optreden in Berlijn afgelopen zondag maar weinig te lijden onder de breuk met zijn naaste metgezel.

Kapucijnaap Mally lijkt nu koers te zetten naar Nederland waar Stichting AAP zich zal gaan ontfermen over het zwaar getraumatiseerde dier. Dat kon wel eens het definitieve einde zijn van wederom een relatie van de jonge artiest. Justin Bieber bewaart geen goede herinneren aan zijn meest recente bezoek aan Amsterdam.