Spring naar de content

Sylvie Meis spreekt!

Liebe Lesers,

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën: door Olga Kortz

Of eigenlijk moet ik zeggen: Mes chers lecteurs!
Hier jullie altijd stralende Sylvie. Dit is mijn eerste column vanuit de lichtstad. Maar eigenlijk natuurlijk de stad van de liefde. Ik hou zo van Parijs! Linda de Mol vond dat ik meer van mezelf moest prijsgeven. En aangezien ik toch een beetje de betere versie van Linda ben, heb ik haar advies opgevolgd.

Damian is op dit moment het belangrijkste voor me. Ik gun Sabia en Rafael hun leven. Ik heb nu mijn eigen leven. Ik ga me helemaal op Damian concentreren.

Ik krijg vaak vragen van fans hoe mijn dagen eruitzien. Als ’s ochtends mijn wekker gaat heb ik ook heus weleens zin om lekker te blijven liggen. Zeker als er een man naast me ligt. Maar dames, de plicht roept. Ik zet Damian voor de tv en als het weekend is laat ik hem daar ook. Het is goed voor zijn Duits (en nu Frans) om zoveel mogelijk tv te kijken. Als hij naar school moet, ontfermt de nanny zich over hem. De nanny is heel streng voor hem, ik vind het goed als kinderen een beetje discipline van huis uit mee krijgen. Ik ben er voor de leuke dingen met Damian. Van zijn mama moet hij gewoon heel veel houden.

Ik neem een douche. Ik zorg dat ik altijd voldoende verzorgende producten in huis heb. Mensen denken altijd dat ik het allemaal voor niets gekregen heb, maar dat is natuurlijk onzin. Ik ben ook maar een meisje met dezelfde dingetjes  en ongemakken als andere meisjes. Maar met goede producten en doktoren komt ieder meisje een heel eind. Danie (Danie Bles, red.) heeft voor iedere week een aantal kledingsetjes voor me bij elkaar geshopt. Danie weet precies waar ik van hou. Zonder haar zou ik echt niet weten wat ik iedere dag aan zou moeten trekken. Zoveel gelegenheden! Het enige dat Danie van me vraagt is om helemaal in shape te blijven. Danie is de Rachel Zoe van Nederland en we weten allemaal dat er geen sportschool tegen het regime van Rachel op kan. Die vrouw is echt geweldig voor je figuur. Maar Danie dus ook.

Als ik me heb aangekleed drink ik een groene smoothie en lees ik de tabloids. Ik wil toch een beetje weten hoe mijn leven iedere dag wordt opgepikt wordt door de pers. Als ik  niet tevreden ben met de berichtgeving stuur ik zelf een beetje bij. Ik post een foto op twitter, of mijn agent doet dat voor me als ik het te druk heb. We hebben daar een heel draaiboek voor. ’s Middags ben ik in de sportschool. De hele middag. Ik lunch met een salade en ’s avonds eet ik wat ik tijdens de lunch niet opkreeg. Als ik niets hoef te presenteren, vlieg ik naar Parijs en blijf ik daar zo lang mogelijk. Damian is dan bij de nanny. Ik vind het belangrijk dat een kind veel regelmaat heeft en niet een soort Samsonite-kind wordt. Parijs is heerlijk! Die Champs Elysees, de Eiffeltoren. Het is ongelooflijk hoeveel cultuur er hier te vinden is!

Lieve lezers, ik heb nu al meer dan 500 woorden geschreven en ik hoef er maar 500 te typen, dus ik stop er weer mee! En nog een laatste tip om strak de zomer in te gaan: geen koolhydraten! Let love be your carb!

Veel liefs!! Dikke kus!!

Sylvie!